Cvetni zid kao wow detalj

AUTOR Maja Vanević

Cvetni zid je u poslednje vreme postao izuzetno popularan deo dekoracije, zato što je sjajna pozadina za fotografisanje. Naročito je slatko ukoliko se gosti slikaju sa mladencima ispred njega.

Pored pozadine za fotografisanje sa mladencima, cvetni sto može služiti kao dekoracija zida iza mladenačkog stola.Bilo kako bilo biće wow detalj na koji niko neće ostati ravnodušan.

Zbog popularnosti ovog dela dekoracija, gotovo svaka cvećara je isti uvrstila u svoju ponudu, te imate mogućnost da birate boju i vrstu cveća koje vam se slaže uz ostatak dekoracije.

Ukoliko vam se ne dopadne ništa od ponuđenog, uvek je tu dobri stari Pinterest preko kog možemo dobiti gomilu ideja. Kombinacije cveća, pa i ponekog zelenila koji možete ubaciti u zid kako bi on bio što zanimljiviji, ima milion.

Ovi zidovi nisu baš pristupačni, jer su sastavljeni od velikog broja svežih cvetova, ali i za to postoji rešenje. Angažujte dekoratere koji imaju u svojoj ponudi cvetne zidove od veštačkog cveća. Na taj način ćete zadovoljiti sve.. I vaše želje i vaše potrebe.