Ne stresiraj se, organizuj se, sačuvaj zdrav razum!

ČEKIRAJ

Upravljaj svojim zadacima!

Organizuj se! Započni planiranje uz pomoć čekliste koja je postavljena u odnosu na tvoj datum venčanja. Isprati sve zadatke koje moraš obaviti do dana venčanja u adekvatnom vremenskom okviru preporučenom od strane iskusnih profesionalaca. Čekiraj zadatke pošto ih obaviš.

Prilagodi je svojim potrebama.

Napravi svoju čeklistu. Personalizuj zadatke, dodeli im imena, datum, posebne naznake. Obriši one koji ti nisu potrebni, napravi nove zadatke kako bi sve obaveze držala na jednom mestu.

Prati svoj napredak

Koristi lestvicu napretka kao bi isratila realizaciju zadataka, i kako bi znala šta te sve čeka. Možeš uvek i da se vratiš nazad i revidiraš već obavljene zadatke.

Proces organizacije venčanja predstavlja dug, stresan i obiman posao čak i za profesionalce koji to rade svakog dana. Kao neko ko se prvi put susreće sa ovom količinom zadataka, lako ćeš se izgubiti u moru informacija što može predstavljati veliko opterećenje. Naš tim profesionalnih organizatora i planera venčanja je uneo značajnu količinu iskustva u stvaranju najkompletnije liste zadataka koja je potpuno prilagođena potrebama savremenih parova u regionu. Možeš koristiti unapred definisanu čeklistu u kojoj su zadaci hronološki raspoređeni i možeš je prilagoditi svojim specifičnim porebama.

Razmisli o koliko različitih zadataka i listi moraš da vodiš računa: lista pozvanih gostiju, lista potvrđenih gostiju, raspored sedenja, lista pesama, protokol i satnica, lista vendora i saradnika, lista poklona i još mnogo njih. Iskoristi našu sveobuhvatnu čeklistu i sačuvaj zdrav razum!