Mi smo tim neizlečivih romantika koji pomažu zaljubljenim
parovima da organizuju venčanje iz bajke

Balkan Wedding je regionalni portal koji povezuje zaljubljene parove sa izvanrednim profesionalcima i kompanijama iz oblasti organizacije venčanja. Pre svega pomažemo nevestama i mladoženjama u organizaciji venčanja za pamćenje i omogućavamo da svoj dan realizuju baš onako kako su zamislili. Uživamo da delimo znanje i povezujemo ljude.

Balkan Wedding je platforma gde ćete pronaći sve kompanije i profesionalce iz oblasti organizacije venčanja. Na osnovu iskustva u oblasti venčanja posebno smo dizajnirali pristup informacijama tako da relevantne podatke uvek možete lako pronaći na istom mestu. Balkan Wedding platforma vam omogućava da organizujete svoje venčanje uz pomoć online alata za planiranje venčanja, potpuno besplatno.

KOMPANIJEZALJUBLJENI PAROVI

Balkan Wedding je najkompletnija platforma sa najvećim brojem korisnika u regionu. Balkan Wedding portal će značajno olakšati komunikaciju sa potencijalnim klijentima. Nudimo vam praktična rešenja uz pomoć kojih ćete jasno i transparentno preneti poruku i ponudu svim klijentima i na taj način unaprediti efikasnost prodajnih aktivnosti.

Pridružite se našem timu pomoći ćemo vam da razvijete svoj posao.