4 ideje za venčanje na otvorenom

AUTOR Malila Ćulibrk

 Prostor za venčanje u kome ćete organizovati svoj poseban dan je najbitnija stavka na početku organizacije. Zato je toliko važno da napravite istraživanje kakvi su sve tipovi prostora dostupni. Mi vam donosimo listu najpoznatijih mesta za venčanje na otvorenom kako biste odredili koji od njih odgovara vašem stilu, bilo da želite klasično ili jedinstveno venčanje.

Vinarija

Vinarija kao prostor za venčanje je savršen izbor za sve parove koji su ljubitelji vina i te neke boemske atmosfere. Sama  vinarija daje mogućnost prostora na otvorenom sa pogledom na vinograd.

Dugački nizovi grožđa mogu da posluže kao idealna scenografija za vaše fotografije.

Uz lokalne vendore od rentanja nameštaja i šatora do dekoracije, keteringa i muzike, možete organizovati potpuno jednistveno venčanje na otvorenom.

Uključite vinsku burad kao dekoraciju. 

Rustična bež-braon boja ističe svetlu boju cveća. Baby roze ruža, dalija, božur.

Lokacija nije najvažnija, to ne mora da bude ekskluzivna vinarija u Napi, pronađite savršeno mesto nedaleko od Beograda.

Pretraži sve vinarije kod nas!

Ostale vendore možeš pronaći na našoj platformi u sledećim kategorijama na linkovima ispod:

Šatori za svadbe i iznajmljivanje nameštaja

Dekoracija venčanja

Ketering

Bendovi za svadbe
Bašta

Venčanje u bašti vam može pružiti nesvakidašnje iskustvo zbog spoja klasičnog venčanja i prirode koja je okružuje. Bilo da je reč o bašti restorana ili kafića pa do bašte restorana na reci ili etno sela, ovakav oblik prostora pokazao se kao dobar izbor onim parovima koji žele neformalnije venčanje. Gosti ne moraju da nose uštrogljena odela i fotografije sa vašeg venčanja biće mnogo zanimljivije zbog prelepe pozadine. Jedina stvar koja može da pokvari ovakvo venčanje jeste loše vreme, pa se potrudite da obezbedite natkriven prostor. Poslednje što želite je da pokisnete zajedno sa gostima.Livada

Ako ste maštali o venčanju na otvorenom po ugledu na svoje mame i bake, daleko od gužve, predlažemo vam venčanje na livadi. 

Prirodno zeleno prostranstvo sa elegantnom dekoracijom, belim ekstravagantnim šatorom ili pod vedrim nebom, učiniće da se vaše venčanje prepričava godinama. 

Ako ste zamislile svoje venčanje upravo ovako, a ne znate gde da pronađete savršenu lokaciju, čekirajte sva imanja koja možete da rentirate za ovu priliku:

Sva imanja za organizaciju venčanja na jednom mestuPlaža

Mnoge mlade od malena maštaju o venčanju na obali mora uz zvuke talasa u pozadini. Prelepe plaže mogu biti idealna lokacija za izgovaranje sudbonosnog “da” u krugu najbližih ljudi. Najveći problem ovog tipa venčanja je upravo organizacija. Ukoliko se odlučite za venčanje na plaži potrebno je da svojim gostima obezbedite smeštaj i prevoz do idealnog prostora na obali mora koji ste odabrali. Za ovakvo venčanje morate obezbediti znatnu svotu novca, ali uspomene koje ćete gosti i vi imati su najdragocenije.


 


Pročitaj više:

Prostor za proslave: 5 informacija koje će ti pomoći da izabereš savršen prostor za venčanje

Prostor za proslave: 4 budget friendly tipa prostora