5 najčešćih snova o venčanjima i njihovo značenje

AUTOR Stefan Mihajlovski

Da li ste sanjali verenički prsten? Možda kumove? Ili ste se imali čokoladne snove zbog svadbene torte? Šta god da je od ovoga u pitanju, značenje potražite među sledećim redovima. Zabava počinje!

Ako ste sanjali da isprobavate prsten, takav san uglavnom znači predanost nekoj osobi. Može ukazivati i na početak nove romantične veze, a ukoliko već imate svog izabranika, vaš odnos će biti sve bogatiji, sa više razumevanja i ljubavi!

Ukoliko ste sanjali sopstvenu veridbu, to može biti dobar znak. Pred vama je uspešan period, a to se naročito odnosi na polje ljubavi i komunikaciju sa voljenom osobom. Ovaj san bi mogao biti predznak i za vašu veridbu. Ali, ukoliko mlada devojka koja još uvek nije imala partnera sanja veridbu, ovaj san može predstaviti prave poteškoće da ga zapravo i pronađe. Kao što i sami primetite, značenje ovakve prirode snova varira u zavisnosti od mnogih detalja. Simboliku nije potrebno tražiti jedino u slučaju ukoliko se veridba nedavno desila ili se približava u bliskoj budućnosti. Tada san predstavlja samo refleksiju događaja iz stvarnog života.

Kumovi su veoma značajna figura u našoj istoriji, a sam čin kumovanja i danas predstavlja čast. Ako ste u snu videli svog kuma ili kumu, takav san označava da ćete dobiti poklon i neke dobre vesti koje će se ticati vas lično. To će biti nešto što ste dugo iščekivali, a mladenci veruju da ovakav san donosi plodnost, tj. da je na pragu dete. Ukoliko ste još sanjali i dobro raspoložene kumove, ovo samo pojačava mogućnost da se vaše želje brže ostvare.

Ukoliko sanjate belu venčanicu na sebi, to znači da vas očekuje povoljan period u odnosu sa ljudima do kojih vam je stalo. Ukoliko sanjate belu venčanicu na drugoj osobi, očekuje vas poseban vid zbližavanja. Za slobodne devojke veruje se da je ovaj period ključan da upoznaju ljubav svog života, a onim zauzetim da razmisle o daljem koraku u svojoj vezi.

Svadbena torta u snu najčešće simbolizuje sreću i novi početak, a može se konkretnije odnositi na ljubav i brigu koju dobijate od drugih. Ukoliko sanjate da sami pravite tortu ukazuje na oprez da ne budete brzopleti, jer vas čeka iznenađenje, tako da se savetuje da što bolje iskoristite priliku. Veruje se i da, što je torta u snu veća, to garantuje bolju budućnost. Torta takođe predstavlja i ponovna okupljanja tako da je velika verovatnoća da ona ikonički predstavlja vašu svadbu. Jedino loše što se vezuje za ovakvu vrstu sna je kada sanjate bajatu tortu, jer to označava propuštene prilike.

Za ostale zanimljive snove o venčanjima i njihovo značenje pratite našu Instagram stranicu.

Pročitajte još:

Devojka za udaju - sve epizode

Pesme za prvi ples prema izboru naših čitalaca

5 wedding običaja za koje niste čuli