5 najlepših ljubavnih pisama koja su napisale žene

AUTOR Stefan Mihajlovski

Kroz istoriju se promenilo mnogo toga. Ali ljubav je ostala. Reči pune osećanja, nedostajanja i čežnje preplavile su srca onih kojima su bila namenjena, a mi, ''obični'' čitaoci, vekovima kasnije ostali smo pod utskom redova koje život znače. Jer ljubav je život. A život putovanje na kom svi težimo istom - da nekome kažemo iskreno ''volim te''.

Da li ste i vi među onima koji naizale na veoma bezobrazno pitanje ''kada ćeš se udati?''. Ne žurite. Uvek je savršeno vreme za ljubav vašeg života. I nikada nije kasno da prema nekome imate najiskrenija osećanja. 

Brak iz interesa česta je pojava današnjice. Međutim, i Doroti Ozborn je znala da ono, bez drugih kvaliteta svakako nije sreća. Tražite bogatstvo umeća ljubavi. Ono će trajati čak i kada se novac potroši, a materijalno postane nevažno.

Da li ste on onih koji rado nazdravljaju? Velikim uspesima, pravim ljubavima, zdravlju, životu...? Podići čašu uz zahvalnost postala je stvar prestiža. Budite u takvom društvu.

Da, ljubav donosi sa sobom osećanje koje nam ranije beše strano. Ne plašite se otvorenosti. Ali strahujte od prirode bez muzike i vedrih lica. Slavite ljubav!

Žudnja... Ta ''opaka'' reč koja i najtvrđe srce može uzeti pod svoje, obuzeti ga čarolijom ljubavi i prineti ga drugom kao dar, u nadi da će bliskost biti večna.

Uživajte uz knjigu ''Najlepša ljubavna pisma izuzetnih žena'' u kojoj ćete pronaći pune verzije najlepših reči koje su sačuvane od zaborava.

Pročitajte još:

Devojka za udaju - sve epizode na jednom mestu

Jedna od nas: Gde postoji ljubav, postoji život

Idealni pokloni za prvih 5 godišnjica braka