5 svadbenih situacija koje će vas nasmejati do suza

AUTOR Stefan Mihajlovski

Iako kompletna organizacija svadbe može značiti i dosta stresa, kada dođe veliki dan koji smo toliko pripremali, možda je konačno trenutak da se opustite. Od gostiju kod roditelja, prodaje mlade i drugih običaja, same ceremonije pa sve do velike žurke, mnoge situacije izazvaće pažnju, ali i smeh koji će doprineti tome da zauvek pamtimo kolektivni doživljaj sreće i radosti.

O, da! Kumovi znaju da naruče neku pesmu koja i nije baš adekvatna za venčanje, ali je njihova reakcija na nju neprocenjiva. Zapravo, opraštamo im što na trenutak izgube svest o našem velikom danu i ''otmu šou''. Za ovako emotivnog kuma se živi!

Takođe, kum može probati razne rakije na više mesta koja treba da obiđe od ranog jutra. I desi se... Ponekad se desi. Zapravo znamo za mnogo primera kada kum zaboravi burme. Koliko će neke dodatno unervoziti, većini će ova situacija biti izvor humora. Koji će, sigurni smo, trajati i preporičavati se duže od neraspoloženja. Pamtimo samo sretne dane.

Kuma ne treba da zaseni mladu. A šta je sa mladoženjom? Iako je prilično neočekivano, određeni mušakrci biraju faktor iznenađenja i odlaze u ekstravaganciju. Samo najhrabriji će imati dovoljno kreativnosti da smisle kako to da izvedu. Ostalima savetujemo - ne pokušavajte ovo na venčanju, jer taj dan nema reprizu.

''Sledeća, sledeća'', povikali su prisutni. Mlada je srećna, kuma zbunjena, a kumin dečko uplašen. Muška posla....

Evo stiže nevesta! Prema običaju, mladoženja ne sme da vidi mladu u venčanici pre zvanične ceremonije. To izaziva velika očekivanja, nestrpljivost i visok nivo uzbuđenja. Pošto prisutni, fotografi i snimatelji prate svaki njegov izraz lica, ono uglavnom izgleda... pa ovako.

Pročitajte još:

Devojka za udaju - sve epizode na jednom mestu

Jedna od nas - Jovana Todorović Olđa: Gde postoji ljubav, postoji i život

5 najvećih zanimljivosti o venčanjima