6 najbržih načina da izgledate savršeno na dan venčanja!

AUTOR Gracia Medika

PRIPREMITE SE NA VREME! Individualni WEDDING BEAUTY PLAN za besprekoran izgled na venčanju samo u Gracia Medika.

Svadbena torta, burme, venčanica, spisak gostiju, dekoracija.... stres? Planiranje svadbe može da bude izuzetno naporno i stresno za vaše telo. Višak kilograma, osećaj umora, pojava akni, dehidrirana koža su samo neke od posledica sa kojima možete da se susretnete. Jako je važno da, u mesecima koji prethode venčanju, povedete više računa o svom zdravlju!

Svakodnevno se susrećemo sa mladama koji su u procesu planiranja svog Velikog dana, pomažemo im da se izbore sa stresom i pružamo njihovoj koži i telu potrebnu negu koju zaslužuju. Na pravi način smo prepoznali potrebe naših klijenata i naša uloga je da doprinesemo zdravlju, nezi i kvalitetu njihovog života. Stručnost našeg medicinskog tima i kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo su nešto zbog čega nam baš mlade veruju.

Neke od najčešćih procedura za koje se naše mlade odlučuju su:

SPM tretmani tela – Rešite se viška kilograma i celulita uz pomoć sukcesivne vakum masaže. Svaki tretman prolazi kroz 3 faze. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, jer 1 tretman ima efekat 9 ručnih masaža.

Hijaluronski fileri – Hijaluronski fileri veoma uspešno rešavaju problem, kako plitkih tako i dubokih bora,  nadoknađuju volumen, koriguju eventualno postojanje asimetrije ili nepravilnosti kakve se mogu javiti na nosu. Na ovaj način prvenstveno se postiže podmlađivanje, korekcija podočnjaka i bora oko očiju, povećanje volumena jagodica i konturisanje i voluminizacija usana, korekcija nosa i usne resice, vrata, dekoltea...Mezoterapija i biorevitalizacija – Kombinacijom ove dve procedure deluje se protiv bora, obnavlja se kože, ujednačava njena tekstura, koža je hidrirana i stimuliše se regeneracija ćelija. Izuzetni tretmani za svež, prirodan i negovan izgled lica.

Neinvazivni lifting lica SPM aparatom – SPM tretmanom se podstiče neokolageneza, cirkulacija i podiže se tonus vezivnog tkiva čime se znatno ublažava izgled bora i zateže opuštena koža na obrazima, mandibularnoj regiji i vratu. Dejstvom vakuma postiče se limfna drenaža i eliminacija viška tečnosti i toksina u organizmu.

PRP procedura – Procedura podmlađivanja krvnom plazmom obogaćenom trombocitima. Radi se u cilju poboljšanja teksture i tonusa kože, poboljšanja boje i kvaliteta tena i podsticanja regenerativnih i reparativnih procesa u koži. Iskusite i samo tretman koje najveće zvezde na svetu koriste svakodnevno u svojim beauty izborima.

Medicinski fitness – Naš medicinski tim stručnjaka je tu da za svakog pacijenta odredi bezbedan i zdravstveno optimalan način i obim fizičkih aktivnosti. Programirana fizička aktivnost stimuliše stvaranje proteina, ako se izvodi na pravi način. Medicinski fitness stimuliše izgradnju svih aerobnih enzima za stvaranje I potrošnju energije, a samim tim utiče i na pravilno oblikovanje tela.


Zakažite i Vi besplatne konsultacije, kako bi Vam napravili individualni WEDDING BEAUTY PLAN!

Tu smo da Vam pomognemo da uspostavite savršeno izbalansiran odnos sa kožom i telom, pružajući im sve neophodne sastojke kako bi zadržali zdrav, lep i negovan izgled.

Ostanite prirodni i dobro se osećajte u sopstvenoj koži, uvek i na svakom mestu!

Vaša Gracia Medika.