Bohemian Gypsy Wedding: Šumska priča

AUTOR Milica Ivanović

Ciljajući na slobodoumni par, inspirisan urbanom boemskom estetikom, današnji editorijal u organizaciji Balkan Wedding tima ispunjen je tonom prekrasnih ideja za kasnu  jesen! Da bi prikazali boemske vibracije sa pozadinom na otvorenom, izabrana je paleta boja koja sadrži nijanse bordo, tamno zelene, narandžaste i braon. Nadomak Avale u bagremovoj šumi odigrala se šumska priča a jednostavno nismo mogli odoleti a da ne podelimo ovaj divni editorijal sa vama!Prostor na otvorenom predstavlja pravu šumsku idilu, sa stazama i platoima okruženim gustim stablima bagrema. To je upravo ono što Akacia Open Concept predstavlja. Ovaj jedinstven prostor u šumi ostavlja utisak netaknute prirode i uređenog ambijenta. Kontrast belog prostora sa zemljanim tonovima dekoracije savršeno je doprineo boemskoj estetici!

Svet vegetarijanske hrane koji zadovoljava ukus najzahtevnijih hedonista oličen je u Rai Ketering-u. Simbioza presnog i kuvanog, istoka i zapada, zdravog i ukusnog opisuje raspoloženje kuhinje koja otvara neograničenu kreativnost, a ta fuzija bila  je i deo specijaliteta bohemian venčanja.

Ukoliko pozivnice mogu da govore Lava Design zasigurno piše svoju magiju na papiru. Kombinacija boja savršeno je pristajala već minimalističkom dizajnu koju njen rad krasi. 

Mokoša radi u skladu sa Prirodom, florom. U prirodi pronalazi inspiraciju. Različitim tehnikama aranžiranja cveća, zanatskim tajnama i inženjerskim znanjima o biljkama pravi cvetne aranžmane, a izuzetak nije bio ni ovaj prelep spoj kolora koji se pored bidermajera preneo i na dekoraciju na otvorenom!Deo na vašem venčanju je da uhvatite sve očaravajuće, iskrene i emotivne trenutke koje želite da sačuvate i delite. Milan Radojičić se pobrinuo ne samo za atmosferu nego i sve spontane delove tokom dana.
Ko kaže da ženstvene perlice ne mogu da budu kontrast idili boemskog set up-a? Mlada je ponela venčanicu Jovane Petković , dok je mladoženja  ( u maniru pravog boemskog tipa ) bio u odevnoj kombinaciji Diktat Odela.Pronaći slatkog partnera koji će napraviti umetnost od vaše torte za venčanje nimalo nije lak posao. Naša Mala Zavrzlama je gypsy bohemian tematikom uspela da stvori estetsko remek delo i dokazala još jednom da torta ipak ne mora biti samo torta.A da nijedan look ne može proći bez završnih detalja govori i frizura i šminka razuzdanih lokni i smokey eyes-a za koji se pobrinuo Studio Prostor. Uz veliko iskustvo i praćenje svetskih trendova brinu o vašem izgledu dugi niz godina.
Razmišljate li o  jedinstvenim poklonima za goste na venčanju? Umetnička pozlatarska radionica Dimitrijević, sa tradicijom dugom više od 90 godina proizvela je autentičan brend čokanja. Čokanji sa Zlatom koji su prepoznati kao spoj tradicije i modernog vremena a koji su osmišljeni pre svega kao idealan i jedinstven poklon za posebne prilike. Boemsko venčanje je savršeno ispratilo ovaj autentičan poklon!


Ručna izrada burmi i vereničkog prstenja, vrhunski kvalitet i tradicija zlatare Đorđević garantuju da će vaše burme i njen verenički prsten besprekorno blistati kao simbol vaše ljubavi. Ništa manje nije bio intrigantan ni spoj kolora za verenički prsten, dok su burme bile od žutog zlata raw gold efekta sa crnim I crvenim kamenom.

Lepršavi zvuci Fly me to the Moon u izvođenju Davora Jovanovića dodali su romantičnu notu celokupnom danu. Akustične note ovog muzičara dobiće potpuno drugačiji oblik uz ovog umetnika koji će vas svojim izvođenjem odvesti u neki novi svet.

"Plešite ponosno, veličanstveno i svečano, a opet lako, intimno i iskreno. Budete drugačiji. Budite svoji." JD.


Pampas trava, zlatni akcentovani detalji i pregršt zelenila? O da. Dekoracija Open Concept tima u prostoru poigrala se sa tematikom i sa obrtom uspela da stvori trenutke za pamćenje! Slike svedoče o tome zar ne?

Želite na vašem venčanju kvalitetan pop rock zvuk, probrane najveće hitove narodne muzike, imate želju da se dobro provedete tog dana i da sve bude u znaku dobrih vibracija? Bajka Bend bili su zaduženi za dobru atmosferu tog dana, a svojim nastupom niko nije ostao da sedi. Jer ko se još proveo ako je ostao za stolom?

Video ekipa Magic Day-a bili su zaduženi za prelepe kadrove tog dana! Na vašoj proslavi neće biti ništa manje elegantni od vaših gostiju, a sami ćete biti iznenađeni detaljima i situacijama koje su uspeli da uhvate. Uživajte u magičnim kadrovima i prepustite se magiji trenutka!


Stilizacija i Organizacija / Stylization and Organization : Balkan Wedding

Prostor / Venue : Akacia Open Concept

Fotograf / Photography : Milan Radojičić

Video / Videography: Magic Day

Dekoracija na otvorenom / Open Decor : Mokoša

Dekoracija u prostoru/ Venue Decor : Open Concept Team

Venčanica / Wedding dress  : Jovana Petković Dress

Odelo / Men suit: Diktat Odela

Šminka i Frizura / Hair and Makeup : Studio Prostor

Gitara/ Guitar: Davor Jovanović

Pozivnice / Invitations : Lava Design

Bend / Wedding Band: Bajka Bend

Torta / Wedding Cake: Naša Mala Zavrzalama

Pokloni za Goste / Wedding Favors: Čokanji sa Zlatom

Ketering / Catering: Rai Catering

Nakit i Burme/ Jewelry & Wedding Rings: Zlatara Đorđević