Cvetni atelje San: Trendovi za novu sezonu

AUTOR Stefan Mihajlovski

"Cvet je najbolji primer kako tračak lepote
može da bude vredniji od svih praktičnih stvari na svetu."
R.W.Emerson

          Pred nama je, ako je suditi po broju venčanja koja su zakazana, veoma veselo leto. Mnogi mladenci pomerili su zbog pandemije datume kada će izgovoriti sudbonosno ’’da’’, pa će mnogi prostori biti popunjeni čak i radnim danima. Dekoracija je od velike važnosti, a trendove za novu sezonu predstavlja nam Cvetni atelje san pod sloganom - Because we create magic!

Trend jakih boja

 

Sve više klijenata opredeljuje se za jake i intenzivne boje (ciklama, ljubičaste, narandžaste). Jake boje ostavljaju snažan utisak na goste venčanja, a fotografije, koje su nezaobilazan deo svakog venčanja, uz njih dobijaju novu dimenziju.

Svetlo plava i prljavo plava

 

Ovaj trend se nastavlja još od prošle sezone venčanja, tako da ga možemo smatrati nezaobilaznim. Ovakva vrsta dekoracije je vrlo romantična i nežna. Prelamanje boja je prefinjena i luskuzna varijanta koja zahteva i adekvatan prostor. Upravo boje sa slike su idealne za ombre dekoraciju koja je postala veliki hit u svetu, a koju smo mi doveli kod nas. 

 

Farbano zelenilo, pampas trava i suvo cveće

 

Zelene boje, grane, trava, pampas, farbano bojom daju svakoj dekoraciji neverovatan i nesvakidašnji efekat. Boho dekoracija je pogodnija za otvorene i poluotvorene prostore. Uvek se radujemo novim izazovima i kreativnim klijentima.


Fotografije: Cvetni atelje San

Kontakt: 063/826-1690

Facebook profil

Instagram profil