Dekoracija: 4 razloga zbog kojih će se vaši gosti radovati prolećnom venčanju

AUTOR Malila Ćulibrk

Sve mlade se slažu da je najlepše venčanje u proleće, a lepo vreme je samo početak!

Prolećna venčanja bude entuzijazam i izmamljuju osmeh na licu. Radosna energija je nešto sto će svima prijati. I ovo je samo deo onoga sto će vas i vaše goste učiniti jako zadovoljnim tog posebnog dana. Radovaće se preukusnoj, sezonskoj hrani i piću kao i raznobojnim cvetnim dekoracijama. 

Postoji bezbroj različitih odevnih kombinacija

Biranje kombinacije za prolećno venčanje je veoma uzbudljivo za većinu gostiju koji vole da prate modne trendove i izgledaju fenomenalno u onome što nose! Ovo je jedino doba godine kada se bilo koja kombinacija boja slaže! I najbolja stvar u svemu tome je da se ne morate brinuti i ograničavati sebe na nešto suptilno i jednostavno! Budite smeliji! 


Imaju više slobodnih dana

Iako mali broj ljudi zna za ovu informaciju, prolećna venčanja su udobnija za one goste koji su ograničeni slobodnim danima u toku jedne godine. Na početku godine u proleće oni obično nisu iskoristili te dane i samim tim mogu da budu deo vašeg dana. A i ukoliko imate goste iz inostranstva koji dolaze avionom, ne morate brinuti da li će im let biti otkazan usled lošeg vremena. 

Biće društvenijii!

Gosti imaju mogućnost da budu napolju i u društvu. Biti u prirodi ponovo, pod vedrim nebom i po sunčanom danu, donosi radost i zabavu. Sve cveta, sve miriše a i ukoliko niste sigurni da će biti savršeno vreme tog dana, možete održati prijem i ceremoniju napolju a posle uvesti goste unutra. Ova kombinacija je dobra ideja jer posle koktela u bašti svi mogu preći na žurku.