Dekoracija: 5 neobičnih brojeva za stolove

AUTOR Milica Ivanović

Ako malo razmislite o brojevima za stolove, ponekad mali detalj možete pretvoriti u stalni dekorativni element. Prihvatite temu venčanja, bilo da je ona rustična, moderna ili nešto sasvim drugo. Nije loša ideja koordinirati njihov dizajn sa dizajnom vaše tabele za sedenje. Na kraju krajeva, komadi idu zajedno pa ne možete imati jedno bez drugog. Možete se okrenuti bilo čemu što je inspiracija, od šeme boja vašeg događaja do zajedničkih hobija. U sledećoj inspiraciji donosimo vam 5 predloga za neobične brojeve za stolove.

Kristali/ kamenje


Kristali ili dekorativno kamenje upotpunjuju morski dekor za nautičko ili plažno venčanje. Od akvmarin plave do nežnih nijansi zelene boje poigrajte se sa neobičnim stilom i komplementrijate stil svake od njih.Antika


Antikni ključevi i kristalne kvake na vratima krase prelepe brojeve po meri. Ukoliko imate vintage venčanje ovaj dekorativni element će savršeno upotpuniti tematiku venčanja. Pretražite antikvarnice za prilično starinski porcelan jer i ova ideja može poslužiti kao savršen broj za sto.

Kartica sa filmovima


Dodajte malo holivudske romanse sa citatima iz omiljenih filmova kao inspiraciju za neobične brojeve.

Brojevi od fotografija 

Oživite nezaboravne trenutke kao par sa fotografijama svojih omiljenih avantura.Neka vam ovo posluži kao inspiracija za drugačiji momenat dekoracije stola.Knjige


Starinske knjige mogu biti označene brojevima tabela. Za poseban dodir, odaberite svoje omiljene romantične romane ili knjige poezije.