Dekoracija: DIY dekor ideje

AUTOR Milica Ivanović

Držite budžet za venčanje pod kontrolom zahvaljujući DIY dekor idejama koje mogu biti izuzetno lepe i gosti nikada neće pogoditi da ste ih sami napravili. Za više pročitajte u nastavku.

Baloni od zlata 

Tečni listić od zlata može učiniti da sve izgleda glamurozno - uključujući i obične balone. Neka ovi pozlaćeni baloni lebde oko vaše recepcije kako bi dodali malo blistave atmosfere. Bićete prijatno iznenađeni jednostavnošću ovog “uradi sam/a” momenta.

Venčići od bilja

Ovaj projekat je idealan za DIY mladu jer možete početi mesecima pre nego što stigne haotična sedmica venčanja. Najbolji deo? Svileni cvetovi izgledaju tako realno da gosti  neće znati da nisu. Obesite ove prekrasne vence ili ih prikažite na recepciji.
Ručno ispisan meni 

Animirajte svoje goste sa divnim, rukom ispisanim menijem. Sve što vam je potrebno je par pločica, malo šarene krede i malo kreativnosti.

Neobični cvetni dekor 

Uključite svoje omiljene cvetove na venčanju na otvorenom sa staklenim bočicama. Samo nekoliko koraka i materijala čine ovaj  DIY projekat izvodljivim. Boja od mutnog stakla u kombinaciji sa cvećem daje romantičan vajb.
DIY slatki sto 

Slatki bafeti na venčanjima- to je jedan trend koji želimo da zadržimo - ukusno! Možete kupiti sve svoje slatkiše i na bazi švedskog stola napraviti kreativan i ukusan kutak za venčanje!
Kolaž fotografija 

Kolaž fotografija će sigurno dati vašem venčanju lep i rustičan dodir. Možete dodati slike vas i vašeg budućeg supružnika. Možete naći palete za fotografije u mnogim prodavnicama, a one su poprilično jeftine - na nekim mestima ćete ih čak imati.