Dekoracija: Tematsko venčanje - Igra Prestola

AUTOR Milica Ivanović

Da li je vaš partner do sada bend the knee? Čestitamo! Sada dolazi zabavan deo, planiranje venčanja. Ali ne brinite ako ne znate ništa o venčanju, Džon Snou. Ovde smo sakupili najbolje ideje o igri prestola u svih sedam kraljevstava.

Između majki zmajeva, svekrva i kuma, planiranje venčanja zaista može biti opasna avantura. I ne moramo da vas podsećamo kakva su, nažalost, venčanja u voljenoj seriji. Od pozivnica za venčanje koje naravno isporučuje gavran do dekoracije za venčanje za venčanje, detalji u nastavku su zaslužni za venčanje u duhu Game of Thrones-a pretvoriće svaku nevestu u Kalisi.

I nema potrebe za strahom: Noć može biti mračna i puna užasa, ali kršenje vašeg budžeta neće biti jedno od njih.

Pozivnice za venčanje

Pozivnice za venčanje mogu biti u duhu vaše omiljene serije sa potpisom poput “ Wedding is coming” ili “Moon of my life” ukoliko želite da naglasite vašu ljubavnu povezanost.

Prostor

Ima li šta idealnije od tematike Game of Thrones-a od zamka? Možda neće biti sa gvozdenim tronom, ali su savršena postavka za venčanja sa temom GoT. Igra prestola snimana je na lokacijama uključujući Island, Španiju i Hrvatsku, tako da ako je destinacijsko venčanje u vašem budžetu i rasporedu, zašto ne biste ugostili vaše goste u dalekom kraljevstvu?


Venčanica 

Čipkasta venčanica sa dramatičnim rukavima daće vam srednjovekovni izgled I taj Kalisi momenat. Imate opcije: razmislite o srednjovekovnim zvonastim rukavima, boho draperima, snažnim ukrasima.

Prateći asesoar

U Igri Prestola ne postoji dama koja nije imala raskošnu krunu. Neka vam kao inspiracije posluže tijare, ukosnice i mnoštvo detalja .

Frizura za venčanje

Gusta, zamršena pletenica će dobiti pečat odobrenja i od Deneris.Detalji

Pozdravite svoje goste na ceremoniji romantičnim znakom. Sklonite svoje venčane prstenove u kutiju za čuvanje “ I’m his and he is mine. From this day until the end of my days”.

Dekoracija

Ako prirodna ceremonija nije moguća ukrasite prolaz ceremonijom sa starim trupcima,  snopovima mahovine, bujnim cvetovima i visokim svećama za taj osećaj pravo u šumi.Cveće

Razmislite o epskim prikazima bajkovitih belih cvetova. Mislite u znaku rustičnog, romantičnog i raznim varijantama GoT raznih aranžmana.

Torta 

Vaša torta će očigledno biti tematizovana u stilu GoT elemenata. Razmislite o  jestivom zlatu i povremenim mačevima od šećerne paste.