Dekoracija: Trendovi za 2019. koji će vaše venčanje učiniti nezaboravnim

AUTOR Milica Ivanović

Planirate venčanje i tražite taj neki wow efekat koji će zaista vaše venčanje učiniti posebnim? Sastavili smo listu par ključnih stavki koje možete inkorporirati u vaš dekor, modni, floralni dizajn, prijemni deo i još mnogo toga!

 

Iznajmljena mesta /lokacije

 Ukoliko ste u potrazi za nekom savršenom lokacijom u neistraženom predelu savetujemo vam da možda potražite sajtove poput AirBnB-a. Takvi sajtovi kriju mesta koja su idealna za venčanja, a koja odgovaraju vašem senzibilitetu, ušuškanoj atmosferi  i nešto što nije već viđen scenario svakog para... Mali savet: Imajte na umu da nije svaki posed koji se izdaje predviđen za venčanje, tako da, budite otvoreni u vašim namerama kada se konsultujete sa vlasnikom i poštedite sebe glavobolje!

Rustična boja 

Ljubitelji ere ’70 ih sada mogu akcentovati svoju omiljenu boju u 2019 kako rustična postaje dominatna. Ne toliko bordo i ne toliko narandžasta ova boja se idealno kombinuje sa dva velika trenda ove godine: retro stajlingom i pustinjskim vajbom. Napravite izjavu sa odelom u toj boji ili je čak možete akcentovati u cveću, na dekoru stola ili u vašem bidermajeru.Dramatični Cvetni Dizajni 

2019 će ostati upamćena kao godina u kojoj je cveće bilo predominantno! Od cveća koje pokriva plafon do floralnih zidova, u ovoj godini dopustite cveću da preuzme svoju rolu i stvori nešto potpuno unikatno i ekstravagantno.
Suprotno minimalizmu – maksimalizam 

Minimalizam je možda bio imerativ proteklih godina u industiji venčanja, ali u 2019, maksimalizam je ponovo u modi! Dramatični floralni dizajni, obilate postavke stolova i dosta paterna i boja biće ključne stavke za ovu godinu, tako da se ne plašite da izađete iz zone okvira i odete taj korak više! Niste sigurni odakle da počnete? Možete unajmiti iskusnog planera koji će se potruditi da vaše venčanje izgleda usklađeno i moderno, bez obzira ka čemu gravititrate.

Somot za svaku sezonu 

Ne, ne vezuje se somot samo za zimu, jer opsesija prema istom se prenosi i na sve ostale sezone. Od grandioznih momenata poput odela i haljina za deveruše do suptilnih detalja kao što su cipele ili mali akcenat na buketu.  Sve u svemu somot je idealan način da date taj poseban pečat teksture i lukuznosti vašem stilu.

Inspirisani Marokom

Ne samo da je Maroko popularna destinacija za medeni mesec u 2019 godini, nego sve više parova prihvata kulturne uticaje ove Zapadno Afričke zemlje. Nekoliko prepoznatljivih momenata uključuju i kolornične tkanine,  viseće detalje, zvezdane momente i lounge prostore sa velikim jastucima, pustinjskim nijansama...
Šeširi 

Ukoliko niste tradicionalna mlada i veo jednostavno nije vaš prvobitan izbor, ne brinite. 2019 je godina šešira kod mladi! Šeširi od slame, filca i vune savršen su izbor, pogotovo za jednu boho mladu. Budite unikatne i iznesite nešto sasvim drugačije.
Ručno oslikane torte 

Ukoliko nešto bolje opisuje 2019 u jednoj rečenici to je posvećenost detaljima. A nijedan trend ne ilustruje bolje ovo od ručno oslikanih torti, koje su isto toliko ukusne na oko koliko i na nepce. Od akvarel cveća do grandizonih momenata apstraktnih boja, ovo mora da je najslađi trend ove godine!