Dekoracija za svadbe: Kako da uključite boju u vaš dekor

AUTOR Milica Ivanović

Jedna od prvih odluka o planiranju venčanja koju ćete doneti je odabir palete boja. Palete boja su važne jer pomažu da se vaš dekor uklopi. Postoje brojni načini da prikažete svoju šemu boja u dekoru - neke od njih mogu vas iznenaditi.

Nameštaj 

Parovi koriste nameštaj na svom venčanju na različite načine, od kreiranja dnevnih boravaka u kojima se gosti mogu družiti. Nameštaj može biti i neočekivani izvor boje, koji nadopunjuju paletu vašeg venčanja. Ne samo da će ti komadi dodati boju vašem prijemu, već mogu napraviti savršene pozadine za fotografije!

Izgled dekor stola 

Tanjiri, stolnjak i sveće su dostupne u gotovo svakoj boji, tako da će se njihovo uklapanje u sveukupnu šemu boja povezati zajedno. Salvete I stolnjaci su obavezni za svaki dobro dekorisan sto. Bez obzira da li želite da bude casual ili neka elegantna varijanta, upotreba salvete je odličan način da uključite boju u vaše venčanje. Isto tako, stolnjaci su odličan način da dodate teksturu, slojeve i boju vašem ukupnom dizajnu. Oni takođe pomažu da se skrene pažnja na druge važne elemente kao što su vaši cvetni aranžmani.Savršen dodatak: cveće 

Cvetni aranžmani dodaju prirodne nijanse vašem venčanju, upotpunjujući boje stola i drugih dekoracija. Sveži izgled i suptilni miris cveća čine celi događaj blistavim i privlačnim. Cveće odabrano za bukete zajedno sa stolnim cvetnim dizajnom su vitalni za vaš stil venčanja.

Dekorisan slatki sto

Najjednostavniji način da popunite svoj dezertni sto sa dekorom je da dodate cveće, sveće i / ili bilo šta drugo što koristite za dekor. Ne postoji pravilo o tome koliko vaza, sveća ili dodatnog dekora vam je potrebno - mnogo toga će zavisiti od toga koliko prostora ćete imati na stolu kada se dezerti postave. Ipak, pobrinite se da vaš sto ne bude pretrpan! Imajte na umu da na stolovima možete imati i pribor za serviranje, pribor za jelo ili posuđe - to može uticati na to koliko ćete komada dekoracije morati da dodate.Sve je u detaljima 

Evo još nekoliko načina da podignete boju dekora na dan vašeg venčanja: Odštampajte pozivnice na papiru u boji ili koristite obojeno mastilo na neutralnom papiru, izaberite osvetljenje u boji za prijem i plesni podijum, dodajte jedinstvene poklone na svakom stolu, sa trakom ili omotom u jednoj od svojih omiljenih boja.