Dekoracija za svadbe: Trendovi dekoracije stola u 2019

AUTOR Milica Ivanović

Neki od najboljih u industriji venčanja su već upoznati sa trendovima u ovoj godini. Mnogo slojeva, čistih linija i mnogo različitih tekstura. Pastelne boje takođe prave snažan povratak praćene oštrim kontrastom crnih boja. Za više o samom dekoru ali i o tome kako vi možete početi sa planiranjem dekoracije stola za 2019 od dekora do prekrasnih paleta boja za nezaboravan prikaz pročitajte u sledećim smernicama.

Crni Akcenti  

Elegantan izbor za svaku paletu boja, očekujte da vidite crne akcente na stolovima daleko i široko. Jaki kontrasti u bojama,  sofisticiranost sveća učiniće da se zaista i najsitniji detalji istaknu na fotografijama.
Modeno u kombinaciji sa tradicionalnim

Pravljenje ravnoteže između upotrebe tradicionalnih i savremenih komada sa različitim teksturama je ono što čini da se svaka dekoracija oseća bogato dizajnom.
Pojednostavite 

Jedan trend koji će i dalje prevladavati tokom 2019. godine je i privlačenje ka profinjenoj eleganciji. Opcija za jednostavnu i prefinjenu estetiku će uvek biti u stilu. Idite na minimalni dekor i prozračnu paletu boja.
Baršun 

Sa različitim tonovima baršuna koji su dostupni u specijalizovanim lanennim kompanijama, ovaj trend se može iznositi kroz svako godišnje doba. Dopunite svoj savremen dizajn i elementima kao što su kartice, brojevi tabela ili svećama.