Drama na venčanju i fotograf kao terapeut

AUTOR Milica Ivanović


Fotograf za venčanje: Fotograf je tvoj najbolji prijatelj na venčanju 

Fotograf je terapeut, on je neposredno pored tebe skoro čitavog dana. Dobar i iskusan fotograf za venčanja to razume i ima puno iskustva u hendlovanju stresova koji prate svako venčanje.

Drama je neizostavni detalj dana venčanja, bilo da je pozitivna ili negativna, lako može da te savlada. Bitno je da si izabrala fotografa kojem veruješ i na koga možeš da se osloniš. Takođe je važno da je fotograf pristupačan i da lako možeš da mu se obratiš za pomoć ili savet, jer oni iskusniji su već videli mnogo drame.  

Fotograf, osim što će napraviti najlepše uspomene može da posluži kao bafer između zahtevne svekrve ili napornih gostiju i tebe. On je uglavnom taj koji vodi računa o tajmingu i koji će opomenuti frizera i šminkera da se ubrzaju. 


Takođe, zna ko gde treba da stoji. Ko sa koje strane prilazi i kako najbezbolnije odraditi one mrske običaje. Pored organizatora venčanja, fotograf je onaj saradnik koji će ti najviše pomoći da sa što manje drame prođeš kroz dan venčanja, a što manje drame fotografije su bolje i voila!

Stilizacija i Organizacija: Balkan Wedding

Prostor: Dvorac Fantast

Dekoracija: Open Concept

Foto : SIA Weddings

Torta: Home Made Company

Venčanice: APOE