Luxury dekoracija: Motivi prirode i elegancije

AUTOR Balkan Wedding

Luxury dekoracija iz Beograda predstavlja profesionalce koji rade na ekskluzivnoj dekoraciji venčanja i drugih važnih događaja. Raskošna venčanja iz bajke san su mnogih budućih mladenaca. Nesvakidašnji stil i glamur, sinonim su za naše sagovornike sa kojima smo razgovarali o inspiraciji, izazovima i aktuelnim trendovima.


Koji trenutak je bio presudan da počnete sa radom u wedding industriji?

Momenat kad smo odlučili profesionalno da se bavimo dekoracijom bio je taj kada je bliska prijateljica prilikom udaje, njenog posebnog dana, shvatila da ne postoji nešto drugacije i toliko veliki izbor dekoracija koje su otvorene za nešto novo u tom pogledu. 

Znamo da rad sa mladencima zahteva visok nivo strpljenja i odgovornosti. Gde pronalazite inspiraciju? Šta je najveći izazov?

Nama je najveća motivacija bila želja i ljubav da se budućim mladencima ispune njihove želje za poseban dan i da budemo deo njihovih posebnih trenutaka. Otvoreni smo za sve njihove predloge, izlazimo u susret i svesrdno se potrudimo da bude posebno i drugačije.

Koji trend je aktuelan ove sezone kada je u pitanju dekoracija?

Trenutno su aktuelna venčanja na otvorenom i skladu sa tim dekoracije se uklapaju sa motivima prirode i elegancije, uz luksuzne detalje koje dodaju na raskošnosti posebnog dana naših mladenaca. Uvek su nezaobilazni beli motivi cveća, ali za one ekstravagantnije, crvene ruze bile bi naša preporuka -- boja ljubavi uz kombinaciju zlatnih motiva.


Luxury dekoracija

066/517-0517

Instagram profil

luxdecorationbg@gmail.com

https://luxdecorationbg.com/