Muška odela: Kako uštedeti pri kupovini odela

AUTOR Milica Ivanović

Vaše venčanje je već koštalo vas i vašeg dragog pravo malo bogatstvo, tako da u ovom trenutku verovatno tražite nekoliko saveta za smanjenje troškova. Zapravo, postoji nekoliko načina za uštedu novca na odelu - i nećete morati da kompromitujete svoj stil. Bez obzira da li ste moderan mladoženja koji tačno zna šta želi da oblači ili tip koji bi bio sretan u bilo čemu, tu smo da pomognemo.

 


Nosite odelo za razliku od smokinga

Ovih dana, odela mogu biti jednako elegantna i prikladna za venčanje kao i smoking - ima toliko stilova i krojeva koje možete da  izaberete. Upravo odelo može biti  odličan izbor za vaš veliki dan, ovisno o vrsti događaja koji imate. Osim toga, odela su jeftinija od smokinga za kupovinu i iznajmljivanje, tako da ćete u svakom slučaju uštedeti.

Podesite odeću tako da odgovara vašoj prilici

Ako imate formalno venčanje podrazumeva se da će vam trebati smoking. Ali, ako se venčavate na plaži , na primer, par lanenih pantalona i lepa košulja sa dugmićima može biti prikladnija od odela. Budite fleksibilni sa brendovima i tkaninama

Ako znate da želite tanko odelo, ili tradicionalni smoking ili bilo koji drugi stil formalnog odevanja, možete kupovati po povoljnijoj ceni a da pri tom ne budete verni određenoj marki ili materijalu. Ako, na primer, vrhunski dizajner napravi odelo koje volite, ali je cena veća, razmislite o pronalaženju odeće koja ima slične kvalitete (uklapanje, stil, tip dugmadi itd.) koji je druge marke.

Kupite aksesoare koje ćete iznova nositi

Naravno, važno je kupiti dodatke kao što su manžetne, cipele i čarape koje će izgledati odlično na dan vašeg venčanja. Poslednja stvar koju želite je par manžetni koje će sedeti u kutiji. Odaberite stavke koje će imati vrednost dug vremenski period.Potražite kupone i popuste

Držite oči otvorenim za popuste i kupone, što vam može pomoći da uštedite još više. Neke prodavnice nude prodaju za kupovinu ili iznajmljivanje više od jednog odevnog predmeta ili odela u isto vreme, što može biti korisno ako naručujete i komplete za vaše prijatelje.