Najbizarnije prosidbe 7. deo

AUTOR Stefan Mihajlovski

Nakon osamnaest priča o najbizarnijim prosidbama, u sedmom delu prenosimo vam nove tri. Imena su promenjena na zahtev sagovornika i sagovornica Balkan Weddinga. Nadamo se da ćete zadovoljiti znatiželju u narednim minutima. I shvatiti da svako od nas pravi greške. Bez osude.

               ’’Pola sata nakon prosidbe, otišli smo u restoran da proslavimo radosni događaj. Nismo ni slutili da će se desiti još jedan. Zazvonio mu je telefon. Saznao je da postaje tata. Pričam i prepričavam ovaj događaj, jer mi je tako lakše. Sada je sa njom u braku. Ali me stalno zove. ’’Njen pred zakonom, a moj pred Bogom’’, kako bi to rekla Romana. Jedva čekam da se otarasim te priče’’, Milena (30)

               ’’Mnogo je stariji od mene. Trideset i četiri godina. Zaprosio me je uz prisustvo troje dece iz prethodna dva braka. Bilo je pomalo... čudno. U najmanju ruku. Ali, mi smo danas prilično tradicionalna porodica. Sa još troje dece iz ovog braka. Nekome bizarno. Meni lepo. Svako svoju sreću traži’’, Sonja (30)

               ’’Na ovu temu sam se čak ispovedio. Više mi nije neprijatno da pričam o tome, ali i dalje priznajem – ispao sam kreten. Naime, svojevremeno sam bio u dvostrukoj vezi. Sa njom... i sa njim. Pokušao sam da prekinem ovo drugo. Zaista sam pokušao više puta. On mi je rekao da će prihvatiti moju i njenu prosidbu isključivo ako joj priznam da nisam strejt. Nisam ga poslušao. Pederska posla. Nepotrebna drama. Na dan kada sam rešio da je zaprosim, on je nekako saznao sve detalje. Bio je u blizini i na njeno ’’da’’ počeo je da aplaudira. ’’Bravo, bravo’’, vikao je sarkastično. Uplašio sam se kao nikada do tada. Morao sam u trenutku sve da priznam nakon njenog insistiranja. Sada smo u braku. On se, kao što je obećao povukao. Ni sam ne znam kako mi je prešla preko toga. Ali imao sam sreću. Zna da ima dve opasnosti za prevauru – i muškarce i žene. Dakle, ceo svet. Ali mi veruje. I više između nas nema tajni’’, Marko (25)

Pročitajte još:

Devojka za udaju - sve epizode

Swan Lake: 8 ekskluzivnih video snimaka raskošnog venčanja

Najbizarnije prosidbe 6. deo