Najbizarnije prosidbe 8. deo

AUTOR Stefan Mihajlovski

Osmi deo zaista, ali zaista bizarnih, da ne kažemo najbizarnijih prosidbi je pred vama! Spremite dlanove, maramice i telefone, jer ćete nakon ovoga sigurno morati da pozovete prijateljicu kako biste joj ispričali šta ste upravo pročitali!

''Pozvao me je kod svojih na večeru kako bi me zaprosio. Nije to bio prvi put da sam ih upoznala, ali zaista nisam znala da su toliki kreteni. Kada je izvadio prsten pred roditeljima, njegov otac me je pitao: ''Sigurno nisi trudna?''. Pitala sam da li bi bio problem da jesam, a on je odgovorio sledećom rečenicom: ''Da li bi tvoj otac voleo da zatrudniš pre braka?''. Njegova majka klimala je glavom i odobravala ono što je njegov muž izgovorio. Volela sam tog dečka. Ali preko toga zaista nisam mogla da pređem, budući da bih morala da provodim vreme sa njima, jer on nema svoj stan. I danas sam sama, tri godine kasnije. Živimo u malom mestu. I ovde novu priliku još uvek nisam pronašla'', Mirjana (29)

''Bilo je to na Prajdu. Pošto oboje podržavamo LGBT osobe rešili smo da im i te godine damo podršku. Na samom kraju šetnje izvadio je prsten, a ja sam ga šokirana povukla i izašli smo iz kolone. Pošto više nismo bili u ''obezbeđenom i sigurnom prostoru'', a imali smo narukvice duginih boja, dvojica homofobičnih momaka prišla su mom vereniku, iako je bio na kolenima i prosio me i krenuli su da ga tuku. Od tih povreda koje je dobio, na neki uvrnut način, volim ga još više! Ljubav je ljubav!'', Emilija (26)

''Sve se odigralo na nastupu jedne od mojih omiljenih pevačica. Veče je bilo prelepo. I sam čin prosidbe je bio divan, čak je ona pevala meni omiljenu pesmu. Sve je bilo sjajno i bajno, dok moj sadašnji muž nije otišao do nje i poručio sedmu pesmu po redu. Malo se zaneo, pa je to bila pesma koju je voleo da sluša sa bivšom. Znala sam to jer mi je dugo trebalo da mu je izbacim iz glave. Ipak, to sam oprostila. Sada živimo okej. A on me je ubedio da je toliko zavoleo te stihove da je više ne peva zbog nje. Poverovala sam mu, jer nije rekao ni da ih peva meni. Nego zbog sebe'', Tatjana (33)