Neobična mesta za venčanje

AUTOR Milica Ivanović

Jedan od prvih koraka koje treba preduzeti prilikom planiranja venčanja je izbor mesta. Parovi su sada postali kreativniji nego ikad u procesu planiranja venčanja. Sa kreativnošću dolazi želja za venčanjem u netradicionalnim prostorima koji ohrabruju parove da uključe hobije, strasti i želju da planiraju potpuno jedinstveno i nezaboravno iskustvo za goste.

Da bismo vam pomogli da pronađete inspiraciju za vašu pretragu neobičnih lokacija, u nastavku vam donosimo nekoliko različitih a vrlo kreativnih opcija!

Brod


Ljubitelji ste vode? Zašto se ne venčati na jedrilici, jahti ili brodu? Gostima će se svideti, a vaš fotograf će vam biti zahvalan na divnoj pozadini koju će stvoriti tokom dana. Izbora je dosta: brod Snajka, Flamingo brod, Amon Jahta, a punu bazu pogledajte na sledećem linkuPožurite da se ukrcate u ove plutajuće komadiće raja nasred Beograda!

 Zamak


Priuštite sebi kraljevski tretman i rezervišite zamak za vaše venčanje. Ako ste oduvek sanjali da se venčate u bajkovitom dvorcu, ali ste mislili da to neće biti moguće - prevarili ste se. Kako se ispostavilo, nema potrebe da se prelazi Atlantik da bi se pronašla ovakva lokacija. Zamak Fantast Dunđerski, Kaštel Ečka ili Schulhoff spajaju eleganciju i stil klasicizma u svojim magičnim kompleksima. Zamak Fantast nudi mogućnost voženje fijakerom do oltara, kao i proslave na travnjaku ispred dvorca. Link vas vodi direktno na pretragu ovih velelepnih građevina.

 

Proslave na otvorenom – ljubitelji prirode:

Za parove „slobodnog duha“ i ljubitelja prirode netradicionalna mesta za venčanje su sve više populranija, a kako nismo mogli da se odlučimo za samo jedan predlog donosimo vam neke od mogućih izbora za intimno, urbano i personalizovano venčanje.


ImanjeImanje je rezervisano za sve avanturiste istančanog ukusa. Savršena je oaza za mladence koji žele svoje slavlje da obeleže u prirodnom ambijentu. Neki od predloga su 4 pera ili Mala Ivanča, dok Ranch Concept sa druge strane poseduje sopstvenu šumu. Jedinstvenost ovog vintidž ambijenta doprinosi činjenica da je i pet friendly. Više o samoj ponudi pogledajte klikom na sledeći link.


Salaš – Prva asocijacija na Salaš je prostrana vojvođanska ravnica i autentična kuhinja koju ovakav ambijent pruža. Salaš 137 koji odiše specifičnom romatnikom, Salaš Đorđević u etno stilu ili vinski salaš Čuvardić mogu biti interesantne lokacije za razmatranje.


Vila – Još jedna od lokacija za pamćenje, idealna za ljubitelje prirode, je i Vila. Unikatnost Green Day Vile leži u njenom skladu sa prirodom na čistom fruškogorskom vazduhu. Belgrade Hills Villa smeštena nadomak zvezdarske šume idealna je za beg iz grada. Veliki deo ponude možete pronaći i na Balkan Wedding portalu.


Resorti– Idealni za kratak beg vikendom ili pak autentičnu proslavu venčanja u prirodi. Sand Resort se nalazi na veoma mirnoj lokaciji u Deliblatskoj Peščari, okružen drvećem i zelenilom, na perfektno uređenom privatnom posedu. Kovilovo Resort kao biser turističke ponude Beograda i južnog Banata ili Kengur Resort samo su neki od predloga.Country Club Mnogi ljudi povezuju country clubove sa ekskluzivnim članstvom, uređenim travnjacima i rekreativnim sportovima. Iako ponekad većina njih ima super bogatu reputaciju, većina seoskih klubova su daleko od toga i često su prelepe lokacije za venčanja. Ako razmišljate o planiranju klasičnog slavlja Zdravkovac Country Club je idealno mesto. Svoje arhitektonsko rešenje karakteriše specifičan izgled koji ambijentalnim uređenjem podseća na prelepu Provansu iako se nalazi nadomak planine Rudnik. Nadomak Novog Sada nalazi se Dunav Country Club sa prelepim pogledom na Dunav.


Pročitajte više:

Alternativni prostori za venčanje

Najlepša mesta za venčanje u Beogradu koja su budget friendly

6 stvari koje morate uzeti u obzir ukoliko planirate venčanje u muzeju