Pesme za venčanje... prema izboru Wonder Stringsa

AUTOR Balkan Wedding

Profesionalni pristup, trud i rad dovode do mnogih novina u wedding industriji. Od svih koji učestvuju i dele zajedničku ideju, a to je da svako venčanje mora biti unikatno, zahtev je da se konstantno usavršavaju, kao i da obogate sadržaj koji nude, shodno trendovima, ličnoj inspiraciji i kreativnom procesu. O muzici, kao jednom od najvažnijih delova venčanja, razgovarali smo sa Aleksandrom Popović, violinistkinjom Simfonijskog orkestra RTS, osnivačicom i članicom Wonder Strings kvarteta, koja je predložila nekoliko idealnih pesama za venčanje i istakla da su dugačku listu pesama koje obično sviraju, dopunile svetskim, radijskim hitovima, kao i nekim starim evergrin pesmama, ali da su ipak ostale verne svom rok fazonu, pa su pripremile nove obrade i za ljubitelje tog zvuka.

 

Billie Eilish – Bad guy


‘’Verujemo  da su mnoge mlade mučile muku sa svojim izabranicima pre nego su rešili da stanu na „ludi kamen“. Uglavnom, nije lako odreći se slobode i teško je oprostiti se od momačkog načina života. Zato smo sa zadovoljstvom uvrstile na repertoar pesmu „Bad Guy“ mlade pevačice Bili Ejliš, koja je sa svojih 18 već osvojila 5 Gremija. Da li  se „loš momak“ pretvorio u dobrog muža, hm, pričaće nam mlade kroz koju godinu’’, iskrena je Aleksandra.

Yazoo – Only you


‘’Često čujemo: ‘’Vi ste gudački kvartet. A je l imate pevačicu?’’ Novina kod nas je da za posebne prilike, poput izlaska mladenaca pred oltar ili za prvi ples; postoji mogućnost da se pesma aranžira za glas uz pratnju kvarteta’’, otkriva naša sagovornica.

Dado Topić - Da li znaš da te volim


Za sam kraj, Aleksandra kaže: ‘’ Ovaj ex YU hit u našoj obradi predlažemo kao vanvremensku rok baladu uz koju svi uživaju.’’

 

Ostale predloge možete pročitati OVDE