Ponašanje muškaraca u braku prema horoskopskom znaku 4. deo

AUTOR Stefan Mihajlovski

U poslednjem tekstu serijala Ponašanje muškaraca u braku prema horskopskom znaku Barbara predstavlja još tri ''modela'' - jarčeve, vodolije i ribe. Ukoliko je među njima Vaš partner ili ste ''šmeknuli'' nekog koji odgovara propisima, obavezno nastavite sa čitanjem!

Jarac

Za jarčeve važi jedno pravilo - ozbiljni su ljubavnici! Posvećenost i temeljnost u izvršavanju svih zadataka takođe su njihove vrline, mada ukoliko preteraju, još kako znaju da postanu naporni. Tradicionalisti koji bi sve dali za voljene osobe, ipak se ispostavljaju kao prilično dobar izbor za brak.

Vodolija

Intelekt je ono na šta se vodoilije pale! Sapioseksualci svoje vrste obožavaju da vode polemike, ali pre svega, cene kada su shvaćeni ozbiljno, bez obzira na duhovite doskočice. Za razliku od jarčeva, manje su tradicionalni i spremniji su na rizik. 

Ribe

Ukoliko možemo reći da neki znak razmišlja o budućnosti a da to nije samo na finansijskom nivou, to su zasigurno ribe! Često su nedolučni, ali isto tako, veoma su uporni. Svakako je bolje kada su zlatne ribice, nego ajkule. Nadamo se da, bez obzira na nekoliko mana, imaju dosta simpatija!

Ukoliko ste propustili prethodne tekstove, možete ih pronaći ovde:

Ovan, bik i blizanci

Rak, lav i devica

Vaga, škorpija i strelac