Prevoz: Kreativne ideje za prevoz vas i vaših gostiju

AUTOR Milica Ivanović

Tražite ideje za zabavni svadbeni svadbeni transport za vaš veliki dan? Logistika dolaska i odlaska na mesto venčanja je nešto što će svako morati da shvati. Možda je najlakše pretpostaviti da će se svi voziti sami, ali u mnogim situacijama to možda nije najbolji (ili najsigurniji!) plan. Zbog toga je veoma dobra ideja da napravite mesta u vašem budžetu za prevoz venčanja za sebe i svoje goste. U zavisnosti od vaših preferencija i finansijskih mogućnosti, postoji mnogo različitih opcija koje treba razmotriti. Budite inspirisani ovim idejama za venčanja za vaš prevoz.

Limuzine

Bezvremenske i elegantne, limuzina je tradicionalni izbor prevoza za svadbe. Neka vaš grandiozni ulazak bude upravo  limuzinom, a svojim gostima omogućite nezaboravno iskustvo!

Oldtajmer

Da li ste ikada sanjali da uzmete antički automobil? Vaše venčanje je savršena prilika za iznajmljivanje klasičnog automobila za kojim će se svi okretati.


Kočija

Osećaćete se kao Pepeljuga dok se vozite zajedno sa svojim princem. Najbolje od svega, bajka se neće završiti u ponoć!

Bicikl

Dodajte malo hipsterajskog momenta vašem venčanju sa biciklom napravljenim za njih dvoje koji su upravo rekli "da“.Vespa

Skočite i držite se svog muža! (Ovo je verovatno bolje za neveste koje imaju haljine koje nisu dužine poda).

Taksi

Za klasično venčanje u gradu, taksi je u potpunosti aktuelan. 

Parti Bus

Za mladu i mladoženje koji žele da se voze zajedno sa svojom svitom, ništa ne kaže "zabava" kao partijski autobus.