Prevoz: Saveti za prevoz vaših gostiju

AUTOR Milica Ivanović

Pružanje prevoza je ljubazan gest koji će vaši prijatelji i porodica svakako ceniti. Evo naših najboljih saveta za glatko približavanje i odlazak vaših gostiju!

 

Iznajmite vozila koja primaju više gostiju

Iznajmljivanjem vozila koja mogu prevesti 50 ili više gostiju u isto vreme, ograničićete koliko putovanja ćete obaviti, što znači da će svi doći iz hotela do ceremonije ili ceremonije do recepcije u rekordnom vremenu.

Planirajte nešto što će gosti raditi dok čekaju

Ako ne možete transportovati sve odjednom, pobrinite se da nešto isplanirate kako bi animirali goste u međuvremenu. Ako gosti čekaju u crkvu za naredni autobus, dođite, ponudite piće I grickalice. Na recepciji? Počnite sa koktelima čim stigne prvi talas gostiju.Stavite dodatno vreme putovanja za sve

Dodajte najmanje 20 dodatnih minuta na vremensku liniju za stvari kao što je saobraćaj. Možda će vam trebati samo 45 minuta da sve svoje goste dovedete do ceremonije, ali zakazivanje polaska ranije znači da će svi biti udobno smešteni na svojim sedištima pre nego što krenete niz prolaz. Na kraju večeri, postavite prvi prevoz da napusti dva do tri sata pre završetka prijema. Stariji gosti ili gosti sa decom obradovaće se saznanjem da se mogu vratiti u hotel kad god su spremni. 

Razmislite o tome da napravite dodatne smeštajne kapacitete za one koji ne žive u gradu

Ako ste domaćin destinacijskog venčanja, ili ako vaša lista gostiju uključuje mnoge goste izvan grada razmislite o tome da ih vozite do i od hotela. Na taj način, niko se ne mora brinuti o kretanju  u nepoznatom gradu ili izboru određenih vozača. U najmanju ruku, ponudite taksi informacije kao alternativni način da sve vratite u svoje hotelske sobe.