Prevoz: Saveti za uštedu novca za vaš prevoz

AUTOR Milica Ivanović

Prevoz za venčanja može biti skup, tako da ćete želeti da budete pažljivi pri odabiru vožnje. Ako želite smanjiti potrošnju, imamo nekoliko saveta za vas.

Budite malo sebični

Da, neki parovi odlučuju da prevezu svakog gosta na njihovo venčanje, ali to uopšte nije očekivano ili neophodno. Rezervišite samo automobil za sebe i svog partnera (a možda i nekoliko vaših VIP osoba). Ukoliko ne rezervišete prevoz za vašu svadbenu zabavu, svakako javite da znaju unapred kako bi mogli sami da organizuju vožnju. 

Usudite se da budete drugačiji

Limuzine i gradski automobili mogu biti najpopularniji tipovi prevoza, ali oni nisu jedina opcija za transport venčanja. Razmislite o preskakanju luksuznog vozila i odlasku na neku cool i jedinstvenu varijantu, poput para bicikala ili vespe. To će vam pomoći da ispunite vaše ciljeve u vezi sa transportnim budžetom.   Izaberite smeštaj koji se nalazi u blizini vašeg prostora za venčanje

Ako je mesto u  kojem vi i vaši gosti spavate u pešačkoj udaljenosti od vašeg prostora, možete potpuno preskočiti plaćanje prevoza i putovati do i od kuće peške. Razmišljajte u pravcu hotelskog venčanja! 

Idite sa kombinovanom ceremonijom i prijemnim prostorom

Siguran način da se troškovi transporta svedu na najmanju moguću meru je ukidanje vožnje gde možete. Izbor prostora za ceremoniju koji će se udvostručiti kao mesto za prijem, sigurno će vam uštedeti par hiljada, jer nećete morati da rezervišete vozilo za više od dva putovanja (vožnja do mesta i vožnje do kuće). Što veći to bolji

Ako ste se složili da preusmerite nekoliko specijalnih gostiju na mesto održavanja venčanja, rezervišite nešto veliko, poput limuzine, autobusa ili kampera i odustanite od manjih opcija. To će vas spasiti od zapošljavanja desetina automobila i vozača.