Prostor za proslave: 4 budget friendly tipa prostora

AUTOR Milica Ivanović

Vaš prostor je više od mesta za venčanje. Odabir pravog igra glavnu ulogu u izgledu i osećaju vaše proslave – i često može iznostiti do polovine ukupnog budžeta za venčanje. Ima mnogo budžetskig mesta koja se ne žrtvuju za stil i osobnost. Evo 4 omiljene budget friendly ideje za mesto venčanja.

Nacionalni parkovi 

Razmišljate o venčanju na otvorenom u parku ili vrtu? Neki od najpopularnijih mogu imati dugu listu čekanja. Nacionalni parkovi, nude posebne dozvole za upotrebu za delić troškova i pružaju vam priliku da vaše sudbonosno da izgovorite okruženi prirodom.


Opština 

Venčanje u gradskoj opštini ne mora biti beg! Dok je većina dizajnirana za intimnije grupe, još uvek možete da kažete „da“ okruženi bliskim prijateljima i porodicom. Mnoge su smeštene u istorijskim zgradama, tako da čak i ako sama opština nije predivna, fotografije na ceremoniji ispred vrata će biti! Bonus je što vam venčanje održano u opštini  neće uzeti previše budžeta.AirBnb

AirBnb je prepun prelepih privatnih poseda koji se za odličnu cenu mogu iznajmiti za vašu proslavu! Ovde imate mogućnost i da odaberete svoje vendore, koji će u globalu smanjiti ukupnu cenu. Cena definitivno varira ovisno o lokaciji i veličini, ali ako ste spremni da se upustite u malo istraživanja, sigurni smo da postoji savršeno mesto za vas!

Dvorište 

Iako venčanje u dvorištu definitivno nije besplatno, iznos koji ćete uštedeti na jednom mestu znači da ćete imati više novca za druge stvari kao što su iznajmljivanje nameštaja, dekor i ostale detalje. Takođe, to vam pruža udobno mesto za spremanje. Naravno ima nekoliko stvari koje treba razmotriti: Treba se obratiti lokalnoj policijskoj upravi u vezi sa dozvolama za parkiranje na ulici ili čak obezbediti prenosive toalete kako sistem vaše kuće ne bi bio preopterećen.