Prostor za proslave: Alternativni prostori za venčanje

AUTOR Milica Ivanović

Želite jedinstveno mesto za venčanje za vaš poseban dan i razmišljanje izvan okvira može biti stresno sa milion drugih zadataka koje morate uzeti u obzir prilikom planiranja venčanja. Teško je pronaći mesta za venčanje za jedinstvene parove, ali danas vam donosimo par ideja koje vam mogu pomoći u daljoj potrazi.

Kafići 

Ako nemate jutarnje venčanje, to bi mogla biti savršena opcija za vas. Venčanja u kafiću će često biti topla i prijatna, a možda čak imaju i kul dekor. Osim toga, ako volite kafu, venčanje u kafiću je i odličan personalizovani način za proslavu dana. 


Umetnička galerija

 Vaša lokalna umetnička galerija će se verovatno udvostručiti kao prostor za događaje. Neke galerije imaju prekrasno prirodno osvetljenje, dok su druge dizajnirane da prilagode osvetljenje prema vašim tačnim specifikacijama. Većina će imati rezervisane izložbe, ali mnogi će biti spremni da oslobe za vaš dan. 

Pivara

Pivare kao mesto venčanja su zabavan način da provedete svoj poseban dan ako ste par koji voli pivo. Oni će često imati velike prostore koji se mogu transformisati za događaje, i često su povezani sa svim dobavljačima koji odgovaraju vašim potrebama za danom venčanja. Pivare su odlična ideja za sve parove koje žele nešto drugačije.