Real Wedding: Romantična rustika - Vesna & Goran

AUTOR Isidora De Lungin

Vesna i Goran su svoju dugogodišnju ljubav obeležili u duhu dobre atmosfere i  zarazne energije. Okruženi mirisom bagremove šume, među najbližima, svu organizaciju su prepustili Open Concept timu. 

Gosti su koračali stazama koje su otkrivale ljubavne prolaze koje su krasili beli baldahini. Lepršavi materijali obuzdani romantičnim cvetnim aranžmanima su se isticali u kontrastu sa zelenilom koje ih je okruživalo. 


Dekoracija je inspirisana ženstvenim boho detaljima sa dodirom rustične note. Kuda god se okrenuli, detalji su podsećali na ljubav i radost koju dele mladenci. Oltar u istoj kolor šemi sa koga su visile razigrane trakice materijala, ispisane ljubavne porukice po svakom kutku šume, na drveću, u žbunju, stari bicikl koji je spreman da poleti u nebo su detalji za koje su se pobrinuli profesionalci iz Open Concept Tima i Tetrastar dekoracije. 


Detalji set up dekoracije su odisali elegancijom svedenih belih tonova koje su razbijali srebrni motivi. Srebro je prožeto kao detalj  sofisticiranih salveta, rafiniranog escajga i uglađenih svećnjaka.


Mladenačka torta je bila centralni simbol ljubavi između Vesne i Gorana. Puni tonovi bogate crvene nijanse koja krasi ispisanu reč ljubav, a crveni baloni u obliku srca koji drži zaljubljen par su pravo malo slatko umetničko delo.


Kako se žurka odvijala, tako se atmosfera i menjala. Do kasnih sati se đuskalo uz dobru atmosferu za koju je bio zaslužan Sax n Groove. Romantičnom raspoloženju su doprinele suptilne sveće kao i posute ružine latice. A gosti su svoja nepca zasladili i sa još tri različite tortice, svaka drugačija, ali u skladu. 


Mlada je ponela haljinu sa potpisom Galia Lahav. Delikatni vez prožet sitnim perlicama koje su blistale tokom cele ceremonije, krasio je Vesnu.  Čipkani detalji koji se suptilno presijavaju i zanimljive finese na korsetnom delu haljine oduzimale su dah. Mladoženja je nosio tamno elegantno odelo koje je skretalo pažnju suptilnim printom. 


Spoj kolora se ogledao i u drugim detaljima. Bidermajer je pratio tematiku cele dekoracije sastavljen od ruža, zelenila i lala.Mladenci su za svoje pre wedding fotografisanje izabrali restoran Trofej Tiganjica i njegovim rustičnim ambijentom doprineli da Vesna i Goran imaju fotke za pamćenje.Fotograf: Peđa Vučković

Fotograf & snimatelj: New Concept Photography

Muzika: Viva Romania & Sax n Groove 

Torte: Naša Mala Zavrzlama & Mala Fabrika Ukusa

Dekoracija: Open Concept & Tetrastar

Prostor za venčanje: Akacia Open Concept

Prostor za prewedding: Trofej Tiganjica

Burme: Personal zlatara

Prevoz: Limo Star Beograd

Venčanica: Galia Lahav

Odelo: Lepa Couture

Frizura: Jerry Beauty salon 

Šminka: Lazić Dušan - Laza & Snežana Karović