Real Wedding: Romantično venčanje u istorijskoj tvrđavi - Nikolina & Mladen

AUTOR Milica Ivanović

Smeštena nadomak jedne od najlepših tvrđava iz 11. veka, spektakularno venčanje Nikoline i Mladena Erak bilo je ostvarenje njihovih snova. O svakom detalju brinula je Nadia Duran, čije je ime u svetu venčanja sinonim za glamur i raskoš, a i ona, poput mladenaca, Srbiju jednostavno obožava. Tema "Kraljevska bašta" na najbolji način oslikala je ljubavnu priču jednog para.

Mlada je imala priliku da  ponese venčanicu australijske modne kuće "Leah Da Gloria".

Modni detalj na kosi upotpunila je kruna dizajnerke Viktoria Novak.

Mladoženja je poneo belo odelo kako bi se razlikovao od svojih prijatelja.

Kalemegdanska tvrđava je bila savršena istorijska pozadina za raskošan dan ovog para, čiji je prijem organizovan u  obližnjem restoranu  Kalemegdanska terasa.


Za dekor se pobrinuo Events by Nadia Team. Fenomenalni aranžman činio je spoj rozih i ljubičastih tonova koji je upotpunio zlatni servis kao i miks zlatnih i belih ornamenata i na hiljade zlatnih sveća. Ispred i iza mladenačkog stola bilo je postavljeno zelenilo, idealna pozadina za desetine orhideja, anturijuma i ostalog cveća.


Cvetni aranžamani, zelena, ljubičasta i zlatna boja dominirali su salom...Na stolovima su bili postavljeni aranžmani ukrašeni dugim trakama, koji su izgledali kao cvetni vodopad.


Za prelepe fotografije pobrinuo se Dragan Klem koji je uspeo da prikaže svaki osmeh, skrivenu suzu i detalj.
Organizacija i dekoracija: Events by Nadia

Prostor: Kalemegdanska Terasa

Fotografija: Dragan Klem

Venčanica: Leahdagloria

Kruna: Viktoria Novak