Real Wedding: Shabby Chic u romantičnoj prirodi - Filip & Trang

AUTOR Isidora De Lungin

Filip i Trang su se venčali jednog sunčanog junskog dana 2018. godine, u bajkovitom šumskom prostoru Akacie Open Concept-a ukrašenom raskošnim cvetnim aranžmanom, dok je živopisni fotograf hvatao ceremoniju kao  slikar na platnu. Mlada je nosila prelepu haljinu od tila sa korsetom, koja je u svoj izgled uključivala delikatne detalje (uključujući i interesantan aseosar na glavi), dok je mladoženja izneo klasično teget odelo. Nakon ceremonije i prelepih momenata koji su mladenci imali na svom fotkanju na Kalemegdanskoj tvrđavi, gosti su uživali u prijemu za čiju se atmosferu do kasnih sati pobrinuo fantastičan bend. Iz ugla Arkadie koji su bili zaduženi za dekoraciju i organizaciju celokupnog događaja donosimo vam današnju real wedding inspiraciju. 


"Mi smo spremali svadbu Trang i Filipa skoro godinu dana, uglavnom mail-ovima i skype-om...Oni su došli u Beograd samo zbog izbora lokacije za venčanje i benda (opet na našu preporuku) i onda su se pojavili tek par dana pre venčanja. Za frizuru je bila zadužena Jelena Dujović, a prelep makeup potpisala je Ena Jović.Osmišljavanje cele svadbe je bila kombinacija njihovih želja i naših mogućnosti i iskustva...Prelepe fotografije tokom spremanja, ali  i na samoj ceremoniji imao je prilike da fotografiše Dragan Smiljković, dok su kadrovi ovekovečani sjajnom ekipom New Concept studia.

Interesantno je da smo na samoj svadbi imali skoro sve elemente animacije gostiju (golubovi,video booth - gde gosti ostavljaju video zapis mladencima, vatromet, ples iznenađenja, video projekciju iznenađenja, prevoz gostiju do lokacije i nazad, spremanje palačinaka na licu mesta, DJ-evi iz Švajcarske, trubači...)
Ceo izgled svadbe je bio prilagođen prostoru, prirodno i lagano, a elegantno i tom prilikom su lampice po celom plafonu Akacie Open Concept-a bile prvi put stavljene, što je davalo posebnu atmosferu celoj večeri...Cvetni aranžmani su pravljeni na postolju od drveta, mašne za stolice su imale dodatak zelenila, a sva štampaje bila u belo-zelenoj kombinaciji prirode koja okružuje taj prostor.
Svi akteri u ovom venčanju su iskusni i dobri u svom delu posla, što je preduslov za dobar epilog, a mladenci su bili otvoreni za svaku našu sugestiju ili primedbu, jer su do nas došli na preporuku naših mladenaca koji takođe žive u Švajcarskoj...Za dobru  atmosferu bio je zadužen Loco Bend."
 

Fotograf: Dragan Smiljkovic photography

Snimatelji: New Concept

Muzika: Loco Bend

Šminka: Ena Jović

Frizura: Jelena Dujović

Prostor: Akacia Open Concept

Dekoracija & Organizacija: Arkadia