Sale za proslave: 5 razloga zašto je hotelsko venčanje idelan izbor - Tulip Inn Putnik

AUTOR Isidora De Lungin

      Ako imaš nedoumice kakva vrsta prostora je idealna za tvoje venčanje, zašto ne bi razmotrila hotelsko venčanje?

    Tvoje venčanje bi trebalo da prođe kompletno bez stresa i da sve oči budu uprte u tebe i tvog izabranika, uskoro partnera za ceo život. Ipak, venčanja sama po sebi imaju nepredviđene situacije i sama organizacija može biti teška. Baš zbog toga hotel može biti savršen izbor lokacije za tvoje venčanje.

    Pitali smo profesionalce iz  hotela Tulip Inn Putnik i otkrili 5 razloga zašto je hotelsko venčanje pravi izbor: 


Apartman za mladence – dopustite da vas razmaze 

Kako bi najsvečaniji dan proveli bez stresa, mladencima poklanjamo noćenje sa doručkom u mladenačkom apartmanu za prvu bračnu noć, kažu u Tulip Inn Putniku. Apartman je često na raspolaganju od jutarnjih časova, tako da mlade mogu organizovati šminkera, frizera i završiti sve prireme na miru i bez stresa. Često se i foto shooting uradi u apartmanu pre početka venčanja, što je neizmerno značajno ako vremenske prilike ne idu na ruku mladencima. Tokom proslave venčanja mogu da se izdvoje, presvuku, osveže, odlože poklone.... A najdragocenije je što nakon venčanja mogu da prespavaju i ujutru nakog doručka odmorni, spakuju sve stvari. Iako toga u početku nisu svesni, mladenci često ističu, na kraju, da im je ovo jedna od značajnijih pogodnosti i velika prednost organizovanja proslave u hotelu.


 

Full service –  zadovoljni gosti uz vrhunsku uslugu 

Malo je događaja u životu koji su neponovljivi i zahtevaju posebnu pažnju, a organizacija venčanja je svakako jedan od njih. Na taj dan želite da se osećate rasterećeno, bezbrižno, zadovoljno i da uživate sa svojim najdražim gostima. Ukoliko želite da venčanje pamtite po prijatnoj atmosferi, ambijentu kreiranom prema Vašoj zamisli, ukusnoj hrani moderno serviranoj, besprekornoj, a nenametljivoj usluzi, Tulip Inn Putnik Belgrade je idealno mesto za Vas. Tulip Inn Putnik Belgrade, je postao poznat kao mesto gde se organizuju jednistvena venčanja o kojima se mesecima priča. Bilo da želite da organizujete venčanje u krugu porodice ili da proslavite najsvečaniji dan sa svojim prijateljima, oni imaju predloge kako da Vam taj dan učine nezaboravnim. Brojne pohvale i preporuke mladenaca svedoče o tome. Mladence najviše oduševi kada ih iz Tulip Inn-a podsete na večeru koju dobijaju za godišnjicu braka.Profesionalni tim – prepustite se 

Svako venčanje je jedinstveno i unikatno. U Tulip Inn Putniku to vrlo dobro znaju i zato svaki par ima na raspolaganju svog planera, menadžera banket prodaje, koji pažljivo sluša sve zamisli budućih mladenaca. Na osnovu višegodišnjeg iskustva, predlaže najidealnija rešenja sa ciljem da se prevaziđu prvobitna očekivanja. Najvažnije je sve isplanirati detaljno unapred. A na dan venčanja, je mladencima podrška zajedno sa menadžerom restorana i celokupnim timom koji vodi računa da se sve dogovoreno ispuni i da mladenci zaborave na tremu i posvete se gostima i veselju.

 

Ne prekidajte zabavu – sve na jednom mestu

Svesni smo da organizacija venčanja zna da bude veoma stresna i naporna. Imajući to u vidu Tulip Inn Putnik je kreirao sveobuhvatnu ponudu po principu: Vaše je samo da kažete DA, a mi organizujemo sve ostalo. Ponuda hotela uključuje rezervaciju restorana, bife ili set meni jelovnik, neograničeno posluženje domaćih ili stranih pića i kompletnu dekoraciju stolova. Za usluge koje ne obezbeđuju, mogu preporučiti proverene saradnike. Brinu oko najsitnijih detalja i trude se da ispune svaku želju i uslugu prilagode ličnom ukusu mladenaca.

 

Uštedite novac

Ukoliko se opredelite da venčanje organizujete u hotelu, veliki deo organizacije (hrana, piće, dekoracija, parking, smeštaj…) završavate na jednom mestu sa jednom osobom. Time štedite svoje vreme, a samim tim i novac. Pored toga postoji garancija u vidu ugovora da će se sve dogovoreno ispoštovati. Takođe postoji i doza fleksibilnosti ukoliko dođe do iznenadnih promena na licu mesta.