Sale za proslave: Moderna savršenost u nesavršenosti ... Karbon Event Centar

AUTOR Isidora De Lungin

Odredili ste datum. Dok vreme lagano počinje da odbrojava, došlo je vreme da se potraži idealan prostor za najbitniju proslavu. Izađite iz kalupa tradicionalnih mesta , hotelskih sala i izaberite unikatan prostor sa pričom, modernim i intimnim vajbom.

 Ako ste ljubitelj vintidž ili rustičnih venčanja, dopašće vam se i poslednji trend.

Industrijska venčanja su apsolutni hit kao odabir teme za svoj Veliki dan. Industrijsko venčanje nudi mnogo više od samih oštrih formi i na prvi pogled hladnog sadržaja, a usput daju modernu notu savremenim venčanjima. Definisana su kao neobrađeni prostori, što znači da ga možete dekorisati do mile volje...

Imali smo prilike da zavirimo u jedno potpuno IN i novo mesto kod nas, Karbon Event Centar i otkrili šta ga to izdvaja od drugih prostora.
Postoji veliki izbor prostora za svadbe po svačije ukusu. Vi ste ipak doneli nešto potpuno novo kod nas. Kako ste prepoznali da je mesto kao Karbon bilo potrebno mladencima?

Pomažući jednoj od naših najboljih drugarica da organizuje svoje venčanje, primetili smo da Beogradu manjka prostora koji izlaze iz okvira tradicionalnog, a kojima Zapad obiluje. Iz ugla nekoga ko je želeo da se usudi da bude drugačiji, bilo je veoma teško naći prostor koji dozvoljava odstupanje od unapred utvrđenih svadbenih šablona. Verovali smo da kod nas postoji još ljudi koji imaju potrebu da svoju proslavu bilo svadbenu ili neku drugu personalizuju i oblikuju je prema sebi.

Kako je nastao Karbon Event Centar?  

Karbon je nastao usled želje za radom u ugostiteljstvu i višegodišnjim iskustvom u organizaciji događaja. Naravno, sjajna energija, dobra međusobna saradnja i bezuslovna podrška naših najbližih su takođe neizostavni sastojci koji su pomogli na putu u ostvarenju naše drugačije priče.

Koji su to aspekti koji Karbon EventCentar čine unikatnim prostorom za svadbe?

Minimalistički i urbani enterijer omogućava transformaciju prostora po želji. Karbon odlikuje moderan, sveden i funkcionalan dizajn. Neutralni materijali i tonovi omogućavaju mladencima da prostor prilagode svom senzibiltetu. Mi Karbon vidimo kao platno koje čeka da bude naslikano.

Industrijski stil je zahvalan za dekorisanje. Koje su stilske mogućnosti koje nudi industrijski stil?

Industrijski stil je savršen u svojoj nesavršenosti i sam po sebi odlikuje indivudualizam. Mogućnosti i inspiracije su nepresušne. Uz pravi odabir detalja , Karbon možete pretvoriti u rustičnu jesenju idilu ili veliku šljokičavu dekadentnu žurku inspirisanu velikim Getsbijem.

Šta je ono što ističete kao vrednost vaše sale za proslave?

Drugačija filozofija poslovanja, fleksibilnost i prilagodljivost idejama mladenaca. Svakom događaju posvećujemo posebnu pažnju i nastojimo da svaki ima svoj jedinstveni stil.

Idealan par mladenaca za Karbon Event Centar?

Svi oni koji žele da posvete pažnju detaljima i da se opuste i prepuste nama organizaciju svog bitnog dana.

Možete li da predvidite koje ideje će biti apsolutni trend u dekoru na venčanjima ove godine?

Najbolji stil je onaj koji oslikava stil i ljubavnu priču mladenaca i smatramo da je to bitnije nego pratiti trendove. Dekoracija koja je originalna i drugačija, daće šarm i eleganciju samom venčanju.

Susreli ste se sa različitim ljubavnim pričama i bili svedoci najlepših momenata u Vašem prostoru. Ali koje venčanje ćete dugo pamtiti?

Kada ste okruženi ljubavlju i kada prisustvujete magičnim dešavanjima, koje je svako na svoj način jedinstveno, teško je odlučiti se.

Najveća lekcija koju ste pokupili u radu sa mladencima?

Od svakog smo naučili nešto novo. Susretanje sa novim ljudima i različitim izazovima pomogli su da steknemo iskustvo i znanje.

Savet za naše mladence?

Ukoliko uživate u jednostavnosti, ali u isto vreme volite efektne i očaravajuće detalje, Karbon je idealan prostor za vas, koji odiše elegancijom i minimalizmom. Uz pravu kombinaciju, imaćete venčanje za pamćenje.