Šminka za svadbu - Trendovi 2020.

AUTOR Saša Smiljanić

Proteklih nedelja govorili smo o mnogim trendovima za venčanje kao što su krojevi venčanica, dizajn pozivnica, ideja za medeni mesec ili stila za vašu frizuru. Za danas smo pripremili jednako važnu temu, a to je trend 2020. godine kada je u pitanju šminka za svadbu.

Vođeni svetskim listama u kombinaciji sa zahtevima koje imaju domaće mlade, predstavljamo vam tri apsolutna trenda koja će dominirati tokom cele sezone.

 

PINK TONOVI

                      Trend koji će, kao i prethodnih godina biti najzastupljeniji. Sa sobom nosi dah svežine u kombinaciji sa rumenilom i karminom u pojačanim nijansama. Ovaj trend neodoljivo podseća na večitu temu nevinog izgleda, te je zato i omiljen među mladama i potpuno je jasno zašto se većina odlučuje upravo za njega.


 NAGLAŠENE OČI

                      Za one malo hrabrije, apsolutni trend sezone su naglašene oči (smokey eyes). Neutralnost je glavni termin koji polako postaje maksima kada je reč o temi kao što je šminka za svadbu, a naglašene oči podržavaju upravo ovu ideju. Preporučujemo da iskoristite smeđu ili neku od zemljanih boja za pun efekat magije koju trend može da donese. Tamna olovka u vodenoj liniji takođe je neizostavni deo ako se odlučite za ovaj način šminkanja.

 

SJAJNA KOŽA

                      Opsesija hajlajterom ne zastareva, a u 2020. godini dostiže svoj vrhunac i biće prisutnija nego ikad! Važno je napomenuti da je akcenat ponovo stavljen na prirodnu, zdravu i sjajnu kožu, pre nego na prenaglašen make up koji je (srećom) izašao iz upotrebe u trenucima kada izgovarate sudbonosno ’’da’’.

 

                      Apsolutni pobednik u ovoj kategoriji definisaće se tokom 2020. godine, a mi verujemo da ćete uspešno odabrati šminku koja odgovara upravo vašim zahtevima! Ponavljamo – prirodnost je na ceni!


Pročitajte još:

Saveti za vas koje ćete se same šminkati za vaše venčanje

Uradi sama - Pokrivanje podočnjaka

Šminka za svadbu: Kako da odaberete idealnu šminku za venčanje?