Top 5 originalnih Inspiracija 2020. godine prema izboru čitalaca

AUTOR Stefan Mihajlovski

U trenutku kada se ova, do sada za wedding industriju najizazovnija 2020. godina završava, većina nas voli da na jednom mestu sumira utiske i napravi pregled uspeha. Mi smo uradili isto. Na osnovu naše statstistike, napravili smo listu pet najuspešnijih koraka kada je reč o sadržaju koji smo skoro u potpunosti izmenili u odnosu na prethodni period. Greška koju nikako nismo smeli da dopustimo je da odustanemo. Svakodnevno smo bili prisutni! Rezultat – ojačali smo vrednost skoro svakog segmenta i popularizovali naše tekstove. 253 000 jedinstvenih korisnika posetilo je ove godine Balkan Wedding, a broj otvorenih stranica broji skoro 750 000. Uz to, ’’produžilli’’ smo i vreme zadržavanja na našoj platformi i privukli rekordni broj muškaraca - čak 31% od ukupnog broja! Pred vama je pet naših najčitanijih Inpiracija iz 2020. godine!

Jedna od nas


Po ovom serijalu mnoge od vas pamtiće 2020. godinu! Imale ste priliku da date ekskluzivne ispovesti kada je reč o venčanju tokom pandemije i svim izazovima koje ono nosi. Iz nedelje u nedelju, broj čitalaca nije opadao, a u njemu smo ugostili dvadeset i tri sagovornice! Tokom 2021. godine nastavićemo sa ovom, pokazalo se, dobrom praksom.

Venčanja iz telenovela

Iako je era latino telenovela na domaćim televizijama prošla, mi smo odlučili da vas obradujemo retro pričama i prisetimo se venčanja iz vaših omiljenih serija. Rosalinda, Rubi, Zlobnica, Judina žena, Napušteni anđeo, Između ljubavi i mržnje, Nevina, Zagrli me čvrsto, Maćeha, Ukleta Marijana... Pronađite veliki broj tekstova iz ovog serijala na našoj platformi!

Devojka za udaju


Naš roman u nastavcima ''Devojka za udaju'' broji četrdeset i jednu epizodu (plus specijal)! Praznici su idealno vreme da potpuno besplatno uplovite u svet Sare i Nemanje i pratite njihove dogodovštine na putu ka sreći! Ekskluzivno za Balkan wedding, osmišljen je ovaj serijal koji su mnogi čitaoci i čitateljke okarakterisali kao omiljeni deo naše platforme! Da li ste spremni za zabavu?

Istopolna venčanja u svetu

Potpunu revoluciju kada je reč o domaćoj wedding industriji napravili smo serijalom ''Istopolna venčanja u svetu''! Ovim zanimljivim tekstovima, koji slave različitost, ukazali smo na važnost poštovanja LGBT+ zajednice, sa željom jednakosti, uz koju slavimo toleranciju. Predstavili smo devet parova u čija venčanja možete zaviriti ukoliko istražite našu platformu!

Kumine priče

Još jedan izuzetno drag serijal je i ''Kumine priče'' u kom se dve kume obraćaju jedna drugoj, pre ili odmah nakon venčanja. Drago nam je što ste putem društvenih mreža podelili sa nama emocije koje su u vama izazvale ovi tekstovi! Praznici su pravo vreme da se prisetite toplih ljudskih priča, pa predlažemo da obratite pažnju na sve dostupne Inspiracije pod ovim nazivom.

Pored pomenutih, izuzetan uspeh su imali intervjui sa Gocom Tržan i Marinom Ćosić, Barbarini saveti i astrološki pogledi, teorijski specijal o tome zašto volimo venčanja, kao i mnogi drugi... Ne smemo zaboraviti ni Najbizarnije prosidbe čiji vas šesti deo očekuje u subotu, 02. januara 2021. godine!

Srećni praznici i hvala što ste ove godine birali Balkan Wedding!

Stefan Mihajlovski, urednik sadržaja

Pročitajte još:

Andrija i Anđelka: Venčanje iz snova

Ljubav je ljubav: Izložba venčanica Žan Pol Gotjea u Muzeju savremene umetnosti

Rodbinski odnosi: Ko je kome šta nakon što stupite u brak