Trendovi za venčanja u 2020.

AUTOR Maja Vanević

Trendovi venčanja se menjaju iz godine u godinu, pa tako i naredna 2020ta donosi sa sobom neke novine.

Hajde da pogledamo šta su to ''vrući'' trendovi...

Statement kruna kao glavni aksesoar

Mlade su oduvek birale krunu kao jedan od aksesoara, međutim sledeće godine one poprimaju potpuno novu dimenziju. Ako se udajete sledeće godine potrebno je da nađete statement krunu, koja će biti vaš jedini aksesoar... Jedan, ali vredan.


Svetlucavi šik detalji

Sledeća godina je cela u stilu šljokica i metalik detalja. Sve od cipela do haljine i dekoracije... Bitno je da sija!


''Terarijum'' dekoracija

Dekoracija stola koja će definitivno biti nezaobilazni trend u venčanjima naredne godine, jeste ova. Setite se samo divne ruže u staklenom zvonu koja je obeležila Diznijev crtanin film Lepotica i zver...

E. ova dekoracija je nešto poput toga. Staklena konstrukcija i u njoj pomalo od svega, pesak, kamenčići i nešto od zelenila.

Prelepo!


Mladenačke torte ukrašene ''potezom kičice''

Vodene boje, odnosno momenat četkice koja ostavlja trag vodene boje je prisutan već neko vreme u industriji venčanja. Sledeće godine, ovaj trend će zahvatitit poslastičarstvo, pa samim tim i mladenačke torte. Bilo da je potez četkicom urađen kao 3d dekoracija ili samo kao detalj na fondanu, sa ovim trendom nema greške.


Svetlucava disko kugla

Kao što smo ceć rekli, cela sledeća godina je u znaku šljokica i svetlucavih detalja. Ima li nešto svetlucavije od disko kugle? Mi kažemo - nema. Upotrebite je kao detalj u vašoj dekoraciji, okačite ih da vise sa plafona ili ih jednostavno postavite na sto. Svakako će vam pružiti taj disko ''vibe''.Detalji isrctatni vodenim bojama

Vodene boje, odnosno motivi iscrtani njima su jako nežni i romantični, te ne čudi što su oduvek bili povezivani sa venčanjima. Naredne godine, ovi elementi su itekako rasprostranjeni kroz detalje i dekoraciju. Služite obrok vašim gostima na tanjirima sa detaljima iscrtanim ''vodenim bojama'' ii ukrasite platnene maramice istima.

Prelepo i zaista unikatno.


Ukusni sto prepun đakonija

Do sada je popularno bilo imati slatki sto, ili određene stanice, poput onih gde ste mogli da uzmete kokice ili šećernu vunu. Međutim, naredne godine voće i čuveno ''čačkalica posluženje'' stupaju na scenu. Postavite sto sa raznim voćem, smokve su obaveze, ponudite gostima med, iseckane sireve iz raznih krajeva sveta, masline i ukusne slane poslastice ''na zalogaj''. Em što izgleda lepo, em mu niko neće odoleti.