Venčanice: 10 alternativnih ideja za venčanicu

AUTOR Milica Ivanović

10. februara 1840. godine kraljica Viktorija je promenila zauvek industriju venčanica  zato što je nosila belu haljinu, umesto crvene, što je do tada bila tradicija. Neko vreme nakon toga, činilo se da je bela boja, boja koja se podrazumevala, čak i za manje tradicionalne neveste. Početkom 2010-ih, dizajneri su počeli da se izdvajaju u pogledu boje haljina. Primera radi Vera Vang na proleće 2012e nije prikazivala samo jednu belu, već dijapazon haljina u drugim nijansama.

Ako ste zainteresovani da nosite alternativnu haljinu na vašem venčanju, ovde ćete pronaći inspiraciju koja krši mnoga neizgovorena pravila u vezi sa venčanicama. Sve će izgledati neverovatno na vašim fotografijama.

Crop Top

Crop Top bio je glavna stvar na pistama u proteklih nekoliko sezona. Novi način da se pokaže malo kože daje drugačiji pogled od tradicionalne venčanice. Uparite crop top sa suknjom visokog struka za super-šik izgled.

Kombinezoni 

Haljina zapravo nije obavezna za vaš dan venčanja. Sve više dizajnera kreira kombinezone za neveste nakon što im je potražnja postala tako visoka. Savršeno za mladu koja želi da se istakne.

Kombinacija haljine i pantalona

Krenite na potpuno neočekivan ali super-cool izgled - haljinu preko pantalona. Imali smo prilike da vidimo kombinezon, ali ova kombinacija napravljena popularno na pistama, odvešće vaš stil na potpuno novi nivo.Perje 

Ako ste vi vrsta buduće mlade koja neće biti zadovoljna minimalnom haljinom za sirene ili klasičnom, čipkastom venčanicom, fantastična haljina od perja je definitivno za vas. Neobičnih boja i kombinacija one mogu biti savršen statement detalj.

Transparentan bodi i suknja 

Ne možete odlučiti između kratke haljine i duge? Prozirna haljina pruža najbolje od oba. U kombinaciji sa bodijem može biti izvanredan upečatljiv momenat.

Cvetna haljina za venčanje 

Cvetna venčanica može biti savršen stil haljine za vas. Neobične i jedinstvene, cvetne haljine dolaze u velikom rasponu. Više nego savršeno za prolećna i letnja venčanja, cvetne haljine su divne za otvorene prostore u baštama, vinogradima ili u drvenim okruženjima. 


Venčanica u boji 

Bilo da odlučite da nosite haljinu u punom koloru ili da izaberete samo boju, ovaj trend preuzima svet venčanja. Boja je savršen način da dodate malo vedrine za vašu odeću.

Midi haljina i bluza 

Midi suknje ponovo se vraćaju. Uz stilski izgled, one mogu u različitim kombinacijama biti idealne za venčanja. Samo dodajte bluzu dugih rukava i ukrašene detalje.

Zlatna venčanica 

2019. je u prekidu tradicije. Jedan ogroman način da napravite svoj pečat na dan je vaša haljina, a zlatne venčanice će biti veliki trend za 2019. godinu. Kratka obična haljina 

Čak i ako nosite pantalone, venčane kreacije su obično dužine dna. Ali to nije uvek tako praktično, pogotovo ako se vaša proslava održava negde sa visokom temperaturom. Umesto toga odlučite za običnu belu haljinicu koju možete ukrasiti odgovarajućim aksesoarom. Bonus: Obično manjwe i koštaju.