Venčanice: Kako se pripremiti za odabir venčanice ?

AUTOR Milica Ivanović

Vaš odabir venčanice može biti prilično zastrašujući jer niste u vašoj komfor zoni. Nekima definitivno strašniji i od prvog dejta. Svaka od nas je imala viziju svoje idealne venčanice, a pronaći upravu tu jednu, jedinstvenu je teže nego što možete da  pretpostavite. Bilo da dolazite sa tačnom idejom toga šta želite – dizajner, model, budžet (sve je tu) ili vam treba pomoć oko odabira stila, taj prvi sastanak može da pokoleba i najiskusnije kupoholičarke. Dakle šta možete uraditi kako biste se pripremile za vaš sastanak?
Totalno je legitimno da ne znate odakle da krenete. Stilisti su tu da vam pomognu.  Ponekad i mlada sa recimo sportskim stilom, može iznenaditi jer sebe zamišlja u klasičnoj glamuroznoj venčanici. Poželjno je da ponesete cipele otprilike sličnoj visini pete koju planirate da nosite na dan venčanja kao i veš u boji kože..(ako je klasična bela u pitanju, ukoliko se niste odlučili na tamno plavu ili čak i crvenu haljinu za taj dan!) 

A pre samog dana, naspavajte se, pijte dosta tečnosti i jedite uobičajeno. Zapamtite da ulazite u potpuno novi svet venčanica, gde ćete skoro čitav dan provesti probajući haljine. Zbog toga su neobavezna kosa i minimalna šminka  vaš prijatelj za taj dan.  Zapamtite, najvažnije je da ostanete verne vašem fokusu: pronalasku haljine u kojoj se najbolje osećate.