Venčanice : Top 6 kratkih venčanica za svačiji ukus

AUTOR Isidora Potorejko

Ne, kratka haljina nije rezervisana samo za hrabre mlade i one koje žele da izgledaju drugačije.  Čak ni za one koje možda samo ne vole duge haljine. Ove haljine idealne su za one koje vole takav dizajn i žele maskimalno da istaknu sve svoje kvalitete. Za one koje se prvenstveno osećaju opušteno i prirodno u njima i umeju da ih iznesu. Vi ste jedna od njih? Ukoliko vam manjka inspiracije evo nekih predloga!

Retro mini

Volite retro momente? Ovako dizajnirana venčanica pristaje  skoro svakom tipu građe, može biti i izuzetno uzana u gornjem delu a onda se širiti naglašenije ili malo blaže, u svakom slučaju sa ovom haljinom nećete pogrešiti.

 

Floralna

Floralni momenti neizbežni su u stajlingu svake romantične mlade. Ako nešto zasigurnu pružaju to je dodatna nota ženstvenosti vašem look-u. Svaka kratka haljina sa njima izgleda veoma autentično, ako ste ljubitelj cvetnih detalja i volite kratko- eto idealne haljine za vas!

 

Blejzer - Haljina

Ova haljina uglavnom podseća na „sako-haljinu“ , nešto je duža od sakoa ali je kratka u svakom smislu te reči. Sa ovom haljinom ne možete biti baš potpuno opušteni obzirom na da to da je izuzetno kratka, ali to svakako ne umanjuje njen sofisticirani kroj. Ono što je neosporivo – u ovakvoj haljini izgledaćete veoma ozbiljno i elegantno, posebno ako je  u opisu vašeg stila.

 

„Great Getsby“

Upečatljivost joj je drugo ime a glam momenat njen najveći epitet. Ova haljina je kratka i  uglavnom sa V izrezom, kao i sitnim cirkonima koji će učiniti da zasijate u potpunosti. Dizajnirana tako da ostavlja aspolutni pečat, idealno pristaje i višim i nižim figurama i ističe sve na idealan način.

 

 Balerina

Kako joj i samo ime kaže učiniće vas pravom balerinom. Ukoliko volite da izgledate ženstveno a uz to i sofisticirano i nežno - ovo je savršen izbor. Ova haljina je otvorenih leđa, jako uzana u gornjem delu a onda se naglo širi. Možete već da se zamislite , zar ne? Vintidž

Iako se ovaj termin odnosi pre svega na vino, koje je skupo i vredno bilo zbog svog kvaliteta ili starosti, vintidž se odnosi i na komade odeće. Kada je u pitanju venčanica reč je o izuzetno glamuroznoj i veoma ženstvenoj haljini kojoj ne manjka efektnosti kao ni estetike.