Wedding news: Šta povezuje Paris Hilton i Pamelu Andreson?

AUTOR Stefan Mihajlovski

U prethodnom periodu zabeleženi su razni noviteti kada je reč o svadbama, razvodima, veridbi, godišnjicama i prinovama u životu domaćih i stranih javnih ličnosti. Uzbuđenje na raznim nivoima prenosimo kroz Wedding news retrospektivu. Ukoliko ste ljubitelji džet set sveta, naredne vesti ne biste smeli da propustite.

Prva vest koja nas je iznenadila glasi: Slavna pevačica Adel konačno je dobila rešenje o razvodu braka koji je imala sa Simonom Koneckim, a iz njihove nekadašnje ljubavi dobili su i sina Anđela. Iako su još u aprilu 2019. godine objavili da više nisu zajedno, razvod se prilično odužio. Par je odlučio da podeli basnoslovnih 190 miliona dolara koje su stekli tokom braka. Podsećamo, Adel i Simon su u vezu ušli 2011. godine, 2012. su postali roditelji, dok su se tajno venčali 2016. godine.


Svetski mediji bruje o tome da se Paris Hilton verila četvrti put. Iako veridbu još uvek nisu objavili na svojim socijalnim mrežama, čini se da bogata naslednica Hilton što pre želi da izgovori sudbonosno ’’da’’. Ona je otrkila za OK magazin da želi intimno venčanje. ’’To je dan o kojem sanjam čitav život i sada sam pronašla svog princa’’, rekla je. Ukoliko se vratimo u prošlost, videćemo da se ona prvi put verila sada već davne 2002. godine za tadašnjeg dečka, modela Džejsona Šova. Poslednja njena veridba zabeležena je 2015. sa Krisom Zilkom, a raskinuta je par meseci nakon toga. Ovog puta, nadamo se najboljem!

Divna vest sa domaćeg ’’terena’’ je da se glumica Marina Ćosič porodila u beogradskom ’’Narodnom frontu’’ i na svet donela ćerku Sofiju. Marininom mužu Nikoli i njoj Sofija je prvo dete. ’’Osvanulo nam je najlepše jutro na svetu. Dobrodošla, mačkice naša mala’’, napisala je glumica nakon porođaja, a nekoliko sati kasnije podelila je i prvu fotografiju sa naslednicom. Srećnim roditeljima čestitala su mnoga imena sa javne scene: Ivan Mihailović, Jelena Gavrilović, Danica Maksimović, Ivan Bosiljčić, Milica Milša. Stefan Buzurović i ostali. Marina je pre nekoliko meseci dala ekskluzivni intervju za Balkan Wedding koji možete pročitati OVDE

Bomba koja je odjeknula svetskom javnom scenom stigla je i do nas. Pamela Anderson udala se šesti put! Sudbonosno ’’da’’ izgovorila je telohranitelju Dejnu Hejharstu, a venčanje su obavili u njenom domu na ostrvu Vankuver. ’’Udala sam se na imanju koje sam od bake i deke kupila pre 25 godina. Ovde su se venčali i moji roditelji, koji su još uvek zajedno’’, istakla je Pamela za ’’Dejli mejl’’. Pri poslednjem razvodu od čijeg je početka ’’idile’’ prošlo svega 12 dana, napisala je na društvenim mrežama: ’’Htela sam samo jednom da se udam... Zar to ne želimo svi? Dobra sam majka... Samo nisam sjajna supruga – ne možeš sve da imaš. Podsećanja radi, Pamela je prvi put ušla u brak sa Tomijem Lijem. Iz ovog braka ima dvojicu sinova.


Pevač Marinko Rokvić proslavio je trideset i šestu godišnjicu braka, a zabava je, zbog pandemije, organizovana u krugu porodice. ’’Iako je meni važan dan, unuci će biti glavni, naravno, kao i uvek’’, pohvalio se Rokvić kroz osmeh. Zanimljivost je da je Marinkova godišnjica braka istog datuma kada i njegov rođendan.

Pročitajte još:

Devojka za udaju - sve epizode na jednom mestu
Jedna od nas - Nina Gavrilović: Venčanje smo otkazali čak tri puta

Wedding reportaža: Posetili smo izložbu ''Ljubav je ljubav'' Žan Pol Gotjea