Zamak za venčanje kao iz bajke

AUTOR Maja Vanević

Gotovo svaki crtani film se završava tako što se dvoje glavnih aktera na kraju venča u predivnom zamku uz fascinantan vatromet.

Svi se sećamo završne scene iz čuvene Pepeljuge... Princ i Pepeljuga silaze ubrzano niz stepenice zamka, ulaze u kočiju i odlaze ka svojoj budućnosti punoj srećnih momenata.

Svaka od nas je gledala taj crtani i maštala da jednog dana i ona završi baš tako, sa svojim princem na bajkovitoj lokaciji, odevena u fascinantnu raskošnu belu venčanicu.


Dobra vest za sve fanove ovog popularnog crtanog filma i drugih nalik istom je ta što upravo i vi možete da napravite bajkovito venčanje u zamku, na dan postanete Diznijeva princeza I to kod nas u zemlji.

Pitate se gde i kako?

Tu smo da vam otkrijemo, smestite se udobno I nastavite da čitate…

Zašto je zamak idealno bajkovito okruženje za vaše venčanje?

Pre svega, zamislite fotografije u istom…

Svi ti impozantni zidovi od kamena, stilski nameštaj I duh starih, davno prošlih vremena sa sobom nose dozu neopisive lepote.A zamislite tek dekoraciju u istom. Romantično svetlo sveća koje treperi i koje obasjava sve te sjajne uglove i teške zavese. Senke koje će se razviti po sobi će dati neverovatnu scenografiju vašoj proslavi.

Ako obogatite vaš sto dekoracijom koja sadrži puno materijala, gore pomenutih sveća i impozantnih svećnjaka, dobićete savršen ambijent. Vašim gostima će sigurno ta slika ostati urezana u sećanju!U našoj zemlji postoje lokacije na kojima možete da dobijete sve to.

Primera radi, predivni zamak Fantast nadomak Bečeja i  Subotice je zaista bajkovit i nestvaran. Pruža vam mogućnost malog, intimnog venčanja. Menadžment i osoblje je jako ljubazno te vam ga preporučujemo iz sveg srca.


Pored Fantasta, bajkovito venčanje možete praviti i kod Golubačke tvrđave. Potpuno bajkovit prizor, voda i  na planini iznad zamak. Pa ima li šta magičnije od toga?

Zamislite taj prizor u sumrak, oduzima dah!


Pored ovih, grandioznih, postoje i oni manji kojima uopšte ne manjka lepote!

Primera radi, jedan od njih je Kaštel Ečka, lovački dvorac. Dosta manji od gore pomenutih, ali podjednako bajkovit, može da vam bude idealna lokacija za venčanje iz snova.

Još jedan od prelepih dvoraca je Kapetanovo.

Nestvaran je u jesen, kada sunce zalazi. Kada se pomeša njegova bela boja sa zlatnim tonovima sunca koje ‘’odlazi na spavanje’’ i jesenje vegetacije nastaje prizor zbog kog će se svi prisutni naježiti…Igra prirode i arhitekture…

Fantazija na delu.

 

 Ph Fantast by SIA Wedding

Wedding dress by Apoe Bridal