Relax Belgrade - Muški frizer, berber, teretane i fitnes centri

0.0 • Napiši recenziju
Prote Mateje 65 , Beograd • http://relaxbelgrade.com/ +381 63 357 958

Tajlandska masaža, antistres masaža, Anti Jet Lag masaža namenjena je ljudima koji su proveli dugo vremena u avionu i pri tom promenili veliki broj vremenskih zona, a zbog toga imaju problem sa glavoboljom, ponekad vrtoglavicom i mučninom, ali svakako sa osećajem bola u mišićima.

LOMI LOMI je poznata masaža koja potiče sa Havaja, čiji intenzitet nije sve vreme isti. Fizioteraput ili maser koji je rade menjaju tempo osluškujući telo klijenta i njegove potrebe.

Dream Massage opusta napetu muskulaturu, otklanja nervozu i tenziju, a relaksira duh i telo i ispunjava ga osecajem duhovnog mira i radost.

Kraljevska masaza u četiri ruke, sinhronizovani pokreti dva terapeuta uz primenu tehnika relax, shiatsu, thai foot masaže pomoći će Vam da otklonite energrtske blokade u organizmu i oslobodite se napetosti.

Relax masaža ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Duo masaža ili masaža u paru, je u prostoriji sa dva stola, koja je posebno pripremljena za dvoje. Masaža u paru omogućava zajedničku podelu iskustva i međusobno ćaskanje ili da u tišini provedu ovaj period, zajedno uživajući.

INFO


INFOGALERIJA


3 Fotografija

RECENZIJE


0 recenzija

0.0
od 0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST

MAPA


Relax Belgrade - Muški frizer, berber, teretane i fitnes centri, Prote Mateje 65 , Beograd

Napiši recenziju

1.0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
1.0
1.0
1.0
1.0
1.0