Belgrade Hills Villa- restorani za venčanje
4.6 • Napiši recenziju
Volgina 25 a, Beograd • http://www.belgradehill.com/ the.belgrade.hills@gmail.com 0642004819

U srcu Beograda, u mirnom delu gradske četvrti Zvezdara, samo 3km od centra grada, smeštena je luksuzna vila sa bazenom okružena zelenilom.

Vila raspolaže sa 500m2 prostora, smeštajnim kapacitetom za 25 osoba (uz dodatne ležajeve max.broj je 40 osoba), raspoređenih u 8 apartmana , opremljenih luksuznim nameštajem. Vila poseduje sopstveni parking pokriven video nadzorom, recepciju otvorenu 24h, besplatan wi-fi, otvoreni bazen sa slanom vodom, baštu kao i objekat od 210m2 namenjen organizovanju svih vrsta proslava.

Sala za proslave raspolaže sa 160 sedećih mesta, dok se na otvorenom prostoru može smestiti dodatni broj ljudi, kapaciteta za 150 gostiju.

Nudimo organizaciju svih vrsta proslava: venčanja, rođendana, momačkih i devojačkih zabava, koorporativnih proslava, poslovnih sastanaka, koktel zabava i drugo. Bavimo se organizacijom kompletnih događaja, ali postoji i mogućnost zakupa samo prostora.

Posebnu pažnju poklanjamo organizovanju venčanja i nudimo Vam kompletnu uslugu (ketering, piće, muzika, rasveta i ozvučenje, slatki sto, fotograf, dekoracija, osoblje i drugo).

Cena naših paketa za svadbene proslave kreće se od 40 do 75 eura po osobi. U sklopu paketa na raspolaganju su Vam i smeštajni kapaciteti naše vile kako biste mogli da obezbedite totalni komfor za Vas i Vaše goste.

Spoljašnji  prostor vile u prelepom ambijentu Zvezdarske šume sa bazenom idealan je za organizovanje proslava na otvorenom.

Vilu je moguće iznajmiti na dan ili više za klasičan smeštaj domaćih i inostranih gostiju ili grupa gostiju, kao i za organizovanje proslava.

INFO


INFOGALERIJA


11 Fotografija

RECENZIJE


1 recenzija

4.6
od 1
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
4.0
5.0
5.0
4.0
5.0
TOP RECENZIJE
4.6

MAPA


Belgrade Hills Villa - Prostor i sale za venčanje, Volgina 25 a, Beograd

Napiši recenziju

1.0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
1.0
1.0
1.0
1.0
1.0