Filmski grad Restoran za svadbe
4.2 • Napiši recenziju
Kneza Višeslava 88, Beograd • http://www.filmskigrad.rs/ filmskigrad.restoran@gmail.com +381 (0)11 35 59 180, +381 (0)62 481 676

Sala za svadbe Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak), nedaleko od centra grada, ali je ipak sklonjen od gradske vreve. Sastoji se od dve velike sale za svadbe i prelepe bašte u kojima se organizuju razne proslave i svečanosti.

Kapacitet sale Filmski Grad je 260 mesta koja su idealno raspoređena sa velikim podijumom za igru. Restoran poseduje i letnju baštu sa sedećim mestima i koktel barskim stolovima, okružena prirodnim zelenilom Košutnjačke šume sa kombinacijom grčke arhitekture, koja daje posebne čari vašem venčanju u prirodi. Bašta je kapaciteta do 120 osoba, sa letnjim šankom za koji postoji mogućnost iznajmljivanja i barmena za sve vrste događaja.

Filmska Zvezda je sala kapaciteta do 320 osoba - prijatan ambijent, odlično ozvučenje i ljubazni konobari koji pružaju brzu i kvalitetnu uslugu pružiće vam nezaboravan ugođaj i učiniti Vaše slavlje neponovljivim i jedinstvenim. Pored sale u sklopu restorana je i prelepa bašta koja je obezbeđena i prostorom za dečiju igru. Takođe, od nedavno su u sklopu Filmske Zvezde i apartmani koji su urađeni u modernom i luksuznom stilu.

Kod nas možete organizovati bilo koju vrstu proslave, bilo to da je rođendan, proslava firme, matursko veče ili neki drugi event. Nudimo mogućnost zajedničkog utvrđivanja menija za razne vrste proslava. Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekor, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaš događaj nezaboravnim.

Uprava restorana organizuje kompletno vođjenje bilo kog eventa, i samu organizaciju celokupnog događaja od početka do kraja, ukoliko naši gosti to žele. Nudimo veliki izbor vaučera koji će olakšati odabir za vaš event (venčanice, burme, pozivnice, frizura, muška odela, torte svih vrsta, šminka, prevoz, cvetni aranžmani, baloni i dekoracija, suvi led, konfete, vatromet za unutrašnji prostor, kao i vatromet za spoljašnji prostor, i sve ono što je potrebno da vaš događaj bude kompletan).

Za naše goste koji organizuju bilo koju vrstu eventa se može organizovati izbor muzičkog programa svih vrsta žanrova koji su po njihovoj želji. Izbor pevača, pevačica kao i samog sastava benda zavisiće od njihovih želja. Takođe, restoran nudi pored pomenutih trubača, i tamburaše, akustičare ili dj-a.

Restoran za svadbe Filmski Grad poseduje veliki parking za goste, ispred samog restorana koji moze primiti veliki broj vozila i autobusa (parking je pokriven fizičko- tehničkim obezbeđenjem). Prostor bašte i obe sale restorana su pod video nadzorom.

Dođite da zajedno učinimo Vaš dogadjaj uspešnim!

Vaš Filmski Grad.

INFO


INFOGALERIJA


20 Fotografija

RECENZIJE


2 recenzija

4.2
od 2
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
4.5
4.0
4.5
4.0
4.0
TOP RECENZIJE
4.6

3.8

MAPA


Restoran Filmski Grad - Prostor i sale za venčanje, Kneza Višeslava 88, Beograd

Napiši recenziju

1.0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
1.0
1.0
1.0
1.0
1.0