Gabbiano Yachting Club - Prostor i sale za venčanje

3.2 • Napiši recenziju
Kej oslobođenja bb, Beograd • http://gabbiano.rs/vencanja-i-proslave.html RezervacijeGabbiano@gmail.com 011 260 6607, 063 836 1462
Želite da vaše venčanje bude intimno, raskošno, uvek posebno! Elegantan i moderan ambijent restorana i bašte sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima, a vašoj svadbi dati epitet svadbe za pamćenje. Moguće je uz Gabbiano Yachting Club.

INFO


INFOGALERIJA


10 Fotografija

RECENZIJE


2 recenzija

3.2
od 2
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
3.0
3.0
2.5
4.5
3.0
TOP RECENZIJE
1.8

Odlicna lokacija, predivan ambijent, izvrsna hrana i OCAJNA usluga.

Menadzer prevarant i lopov, smislja na svakom koraku kako da se ugradi i da vam otme novac, nemoguc za komunikaciju, insistira na svojim idejama i minira svaki pokusaj mladenaca da nesto ucine po svojoj volji. Nije ispunio nijednu zelju mladenaca. 

5 konobara na 120 gostiju, koji ne zele da izadju pred goste, brkaju pica. Mladozenja za celu svadbu dobio 2 case pica, za koje je morao da ide do sanka i trazi, mlada ni toliko, a o ostalim gostima da ne pricamo. 

Uzasno iskustvo i neprevazidjen primer kako jedan covek (glavni i jedini vas kontakt prema splavu - menadzer) moze da vam upropasti najvazniji dan.

4.6

MAPA


Gabbiano Yachting Club - Prostor i sale za venčanje, Kej oslobođenja bb, Beograd

Napiši recenziju

1.0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
1.0
1.0
1.0
1.0
1.0