Gabbiano Yachting Club- Restorani za svadbe i proslave
2.7 • Napiši recenziju
Kej oslobođenja bb, Beograd • http://gabbiano.rs/vencanja-i-proslave.html RezervacijeGabbiano@gmail.com 011 260 6607, 063 836 1462

Želite da vaše venčanje bude intimno, raskošno, uvek posebno! Elegantan i moderan ambijent restorana i bašte sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima, a vašoj svadbi dati epitet svadbe za pamćenje. Moguće je uz Gabbiano Yachting Club.

INFO


INFOGALERIJA


10 Fotografija

RECENZIJE


3 recenzija

2.7
od 3
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
2.7
2.3
2.0
4.0
2.7
TOP RECENZIJE
1.8

Generalno nasa svadba je bila zaista lepa i za pamcenje zbog ljudi koji su bili tu i sjajnog benda Euro expres (svaka cast). Ambijent je lep i sto se protokola kad se sta desava dobro je organizovano, ipak menadzer nije od reci, obeca nesto i vec za mesec dana ce reci kako je predvideo vas zahtev a kaparu ste vec uplatili. Tako da je sa njim potrebno sklapati pismene ugovore. Hrana je dobra (svedski sto). Konobari jako sporo donose pice (moji gosti su im cak placali da bi dobili nesto da popiju). U wc-u nije bilo toalet papira. Torta je bila secena kao da je za zivotinje. Izbor fotografa koji kao nije obavezan a ipak vam je nametnut je los i fokus je na tome da se napravi sto vise slika a ne npr jedna lepa koja vama kao mladi znaci (tuzno).

1.8

Odlicna lokacija, predivan ambijent, izvrsna hrana i OCAJNA usluga.

Menadzer prevarant i lopov, smislja na svakom koraku kako da se ugradi i da vam otme novac, nemoguc za komunikaciju, insistira na svojim idejama i minira svaki pokusaj mladenaca da nesto ucine po svojoj volji. Nije ispunio nijednu zelju mladenaca. 

5 konobara na 120 gostiju, koji ne zele da izadju pred goste, brkaju pica. Mladozenja za celu svadbu dobio 2 case pica, za koje je morao da ide do sanka i trazi, mlada ni toliko, a o ostalim gostima da ne pricamo. 

Uzasno iskustvo i neprevazidjen primer kako jedan covek (glavni i jedini vas kontakt prema splavu - menadzer) moze da vam upropasti najvazniji dan.

4.6

MAPA


Gabbiano Yachting Club - Prostor i sale za venčanje, Kej oslobođenja bb, Beograd

Napiši recenziju

1.0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
1.0
1.0
1.0
1.0
1.0