Mona Plaza - Prostor i sale za venčanje

0.0 • Napiši recenziju
Solunska 21, Beograd • https://www.monaplaza.com/rs/vencanja office@monaplaza.com +381(0)11 4024670, +381 64 81 86 136

Znamo da je venčanje jedan od dana koji se nikada ne zaboravlja, stoga vam predstavljamo savršeno mesto za organizaciju vašeg najlepšeg dana! U srcu starog Beograda, na donjem Dorćolu i prostoru na kojem se nekada nalazila prva srpska fabrika čokolade, čeka vas hotel Mona Plaza. Ovaj beogradski hotel kategorisan je sa četiri zvezdice, a jedinstvena kombinacija savremenog i industrijskog dizajna, i neobičnih elemenata koje je slatka fabrika ostavila za sobom, njegov je zaštitni znak. U okviru hotela nalazi se moderno uređena svečana sala, idealna za organizovanje vašeg venčanja, a naš tim će se potruditi da svaki detalj vašeg posebnog dana bude onakav kakav ste oduvek zamišljali.

Naš prostor U svečanoj sali modernog enterijera može se ugostiti do 250 zvanica. Enterijer u kojem je svakom detalju posvećena pažnja obećava događaj u kojem će svi uživati. Velika količina prirodne svetlosti koju omogućavaju brojni prozori garancija je prijatne atmosfere, a prostor odlikuje i velika multifunkcionalnost i mogućnost prilagođavanja različitim potrebama. Za doček gostiju i služenje pića dobrodošlice predviđen je elegantno uređen foaje, a nakon dočeka gosti se upućuju u svečanu salu, sa kojom je foaje direktno povezan.

Kako biste vi i vaši gosti uživali u svakom trenutku, razmišljali smo o svim detaljima! Vaši gosti ne moraju da brinu o vremenu i prevozu, jer nakon svečanosti mogu prenoćiti u našem hotelu u okviru kojeg se nalazi 170 soba, uključujući 7 apartmana. Dan nakon venčanja vama i vašim gostima na raspolaganju je wellness i fitness centar u kojem se možete opustiti i uživati.

INFO


INFOGALERIJA


10 Fotografija

RECENZIJE


0 recenzija

0.0
od 0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST

MAPA


Mona Plaza - Prostor i sale za venčanje, Solunska 21, Beograd

Napiši recenziju

1.0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
1.0
1.0
1.0
1.0
1.0