Vila Jelena - Prostor i sale za venčanje

4.2 • Napiši recenziju
Generala Šturma 1a, Beograd • http://www.vila-jelena.com/club/home club@vila-jelena.com +381 11 30 66 509

Vila “Jelena” se nalazi na Dedinju, kraljevskom i rezidencijalnom kvartu Beograda, jednom od najlepših naselja Evrope, sa parkovima, šumama uređenim baštama, rezidencijalnim zdanjima i vilama koje predstavljaju svojevrsni muzej srpske arhitekture kroz vekove.

Magična kombinacija pažljivo biranih detalja u uređenju enterijera, rasvete, zavesa i same dekoracije, čini ovaj prostor bajkovitim  i romantičnim ambijentom za najvažniji dan u Vašem životu.

Jelovnici koje nudimo našim mladencima prošarani su modernim ukusima, tradicijom i izvornim receptima koji su nepogrešivi... Na vama je da odlučite kojim ćete ukusima počastiti Vaše goste.

Naš event menadžment gotovo svakodnevno radi punom parom, trudeći se da mladencima učini jedan od njihovih najlepših momenta u životu nezaboravnim!
Naši organizatori, iza kojih stoje godine iskustva, večito su u potrazi za novim idejama. Naša vizija je da svojim gostima omogućimo da se osećaju kao u bajci. Zbog toga, cilj nam je da se ugledamo na svetske standardne i da učimo od najboljih. Za nas reč “nemoguće” ne postoji. Vaša želja je za nas zapovest...
Kapacitet restorana vile “Jelena” je od 60-300 sedećih mesta.

INFO


INFOGALERIJA


20 Fotografija

RECENZIJE


1 recenzija

4.2
od 1
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
4.0
4.0
4.0
5.0
4.0
TOP RECENZIJE
4.2

MAPA


Vila Jelena - Prostor i sale za venčanje, Generala Šturma 1a, Beograd

Napiši recenziju

1.0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
1.0
1.0
1.0
1.0
1.0