Dj Svadbe - DJ za svadbe

4.7 • Napiši recenziju
Beograd • https://djsvadbe.rs/ djsvadbe@gmail.com 063/337-993

„DJ Svadbe“ su organizacija koja više od 3 godine uspešno unosi inovacije i unapređuje zabavne programe tradicionalnih venčanja i proistekle su kao logična ekstenzija naše primarne delatnosti – DJ-inga. Uočivši potrebu mladenaca da uz angažovanje tradicionalnih bendova, na svom venčanju čuju svoje omiljene pesme u izvornom obliku, ili pruže sebi i svojim gostima drugačije iskustvo, napravili smo uslugu koja pokriva sve to.

Omogućili smo im da zajedno sa nama naprave ono što volimo da nazovemo „Soundtrack“ svog venčanja – bilo da žele DJ-a samo kao jednog od izvođača tokom slavlja ili žele da se mi pobrinemo za ceo muzički program. Žanrovski smo, najblaže rečeno, svestrani - posedujemo impozantan asortiman muzike svih žanrova i iz svih perioda. Samo poželite – ’70-e, ’80-e, ’90-e, Latino, Pop, Rock, House, R’n’B, Italo-Disco, ili samo Disco, Domaćica…

Pružamo sve usluge – od jednočasovnih gostovanja, DJ programa u više blokova tokom svečanosti, DJ afterhour-a posle završetka regularne svečanosti, ili celodnevni muzički program. Uz to, za klijente u ponudi imamo i specijalne goste – saksofoniste, gudačke sastave i druge muzičare koji nastupaju u pratnji DJ-a, Karaoke i još mnogo iznenađenja.

INFO


INFOGALERIJA


20 Fotografija

VIDEO


RECENZIJE


3 recenzija

4.7
od 3
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
4.7
5.0
4.7
5.0
4.3
TOP RECENZIJE
5

4.4

4.8

MAPA


Dj Svadbe - DJ za svadbe, , Beograd

Napiši recenziju

1.0
USLUGA
KOMUNIKACIJA
PROFESIONALNOST
VREDNOST
FLEKSIBILNOST
1.0
1.0
1.0
1.0
1.0